Produsul a fost adaugat in cos

Killer Bio, Biostimulator cu rol insecticid, 100ml, Norofert

Cod produs: NRF-KILLB100

Producator: Norofert

26.00 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Killer Bio, Biostimulator cu rol insecticid, 100ml, Norofert

 

Biostimulator organic cu rol insecticid. Substantele active regasite in produs inhiba capacitatea de hranire a insectelor.

 

Produs natural, formulat pe baza de uleiuri minerale, vegetale si microorganisme permise a fi folosite in agricultura ecologica. 

 

Recomandat pentru toate tipurile de culturi – legume, fructe si flori cultivate pe suprafete mici sau in gradina. 

 

Killer Bio face parte din linia Norofert Fito pentru gradinarit care are la baza 8 produse si include ingrasaminte organice, insecticide si fungicide care pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sanatatea completa a acestora.

 

Intreaga linie Norofert Fito este validata pentru agricultura ecologica de catre unul dintre cele mai mari organisme de certificare ecologica din Europa, EcoCert France.

 

Proprietati:

Killer Bio indeplineste nevoile de elemente micro si macro ale plantelor, contribuind la cresterea si dezvoltarea lor sanatoasa.

* Solutie de ulei

* Aspect: lichid

* pH = 7

* Densitate: 1,7

 

Continut:

Un flacon de 100 ml de Killer Bio contine baza de uleiuri minerale, vegetale si microorganisme permise a fi folosite in agricultura ecologica.

Toate ingredientele folosite sunt materii prime de origine vegetala si animala, componente bacteriene si microorganisme. 

 

Mod de folosire:

Doza recomandata: 2,5% (100ml in 5L apa), 3-4 tratamente (picurare) sau 1% (100 ml in 10L de apa), aplicat foliar (stropire).

Tineti departe de furaje si mancare.

In caz de contact cu ochii, clatiti abundent cu apa.

Pastrati numai in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros.

 

Temperatura de pastrare: 5-20 °C.

 

Killer Bio este aprobat pentru utilizare in agricultura ecologica pe tot teritoriul Uniunii Europene, in conformitate cu si Regulamentul nr. 889/2008 al Comisiei si Regulamentul nr. 834/2007 al Consiliului si privind productia ecologica si etichetarea produselor ecologice.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu