Produsul a fost adaugat in cos

Crop Protect Bio, Biostimulator cu rol fungicid, 100ml, Norofert

Cod produs: NRF-CROPB100

Producator: Norofert

26.00 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Crop Protect Bio, Biostimulator cu rol fungicid, 100ml, Norofert

 

Crop Protect Bio este un biostimulator natural si organic formulat pe baza de microorganisme benefice plantelor care au rol protector si curativ (izoleaza factorii patogeni). Produsul are rol fungicid.

 

Recomandat pentru toate tipurile de culturi – legume, fructe si flori cultivate pe suprafete mici sau in gradina. Poate fi folosit si pe podgorii, pentru a asigura sanatatea vitei de vie.

 

Crop Protect Bio face parte din linia Norofert Fito pentru gradinarit care are la baza 8 produse si include ingrasaminte organice, insecticide si fungicide care pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sanatatea completa a acestora.

 

Intreaga linie Norofert Fito este validata pentru agricultura ecologica de catre unul dintre cele mai mari organisme de certificare ecologica din Europa, EcoCert France.

 

Proprietati:

Crop Protect Bio indeplineste nevoile de elemente micro si macro ale plantelor, contribuind la cresterea si dezvoltarea lor sanatoasa.

* Solutie de H20

* Aspect: lichid

* pH = 6

* Densitate: 1,4

 

Continut:

Un flacon de 100 ml de Crop Protect Bio contine aminoacizi organici de origine vegetala obtinuti prin hidroliza enzimatica, oligoelemente si microorganisme.

Toate ingredientele folosite sunt materii prime de origine vegetala si animala, componente bacteriene si microorganisme.

 

Mod de folosire:

Doza recomandata: 1% (100ml in 10L apa), 2-3 tratamente (foliar) sau 2,5% (250ml in 10L apa), 3-4 tratamente (picurare)

Pastrati numai in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros.

Temperatura de pastrare: 5-20 °C.

 

Crop Protect Bio este aprobat pentru utilizare in agricultura ecologica pe tot teritoriul Uniunii Europene, in conformitate cu si Regulamentul nr. 889/2008 al Comisiei si Regulamentul nr. 834/2007 al Consiliului si privind productia ecologica si etichetarea produselor ecologice.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu