product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio

  • Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio picture - 1
  • Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio picture - 2
  • Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio picture - 1
  • Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio picture - 2
Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio

Cod produs: 100699

Produs de: ArganMaroc

  • Checkmark icon Certificat Bio  

Pentru moment produsul nu este in stoc. Puteti lasa mai jos o adresa de email si va vom anunta cand va fi disponibil din nou. Multumim.

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio-picture
Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio

59.00 Lei

Cu TVA inclus

Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio

 

Acum intr-un nou ambalaj, mai elegant si mai practic, cu roll-on.

Acest ulei se obtine prin presarea la rece a semintelor fructului de cactus (prickly pear) – a nu se confunda cu uleiul de smochin de barbaria, care este un macerat de flori de cactus intr-un ulei vegetal de baza (de obicei ulei de floarea soarelui), un ulei ieftin si usor de obtinut!

 

Uleiul din seminte de cactus Opuntia Ficus Indica este extrem de rar si pretios, cu o putere incredibila de a revitaliza si regenera pielea, un adevarat “botox” natural.
Uleiul este obtinut din presarea la rece a semintelor de cactus Opuntia Ficus Indica printr-un proces realizat manual, ce implica o munca uriasa si o cantitate foarte mare de seminte si fructe de cactus. 
Opuntia Ficus Indica este o specie de cactus originara din Mexic insa este cultivata cu succes si in bazinul Marii Mediterane, mai ales in Maroc. Fructul acestui cactus este cunoscut sub diferite denumiri: smochina chumbo, smochina salbatica de india (Figue de Barbarie) sau para tepoasa (Prickly Pear) si este comestibil, putand fi utilizat si in bucatarie, nu doar pentru obtinerea uleiului cosmetic. 
Pentru extragerea uleiului semintele sunt separate de pulpa fructului, spalate, uscate, apoi presate la rece. Dificultatea obtinerii cat si efectele miraculoase asupra pielii fac acest ulei atat de rar si pretios. 
Auriu, cu o textura fina, non-grasa si un miros discret, uleiul de seminte de Cactus Opuntia Ficus Indica este absorbit cu usurinta de piele. Cu o puritate de 100% si eficienta redutabila, uleiul actioneaza asemeni unui veritabil ser de tinerete: atenueaza ridurile, netezeste conturul ochilor si tonifica pielea. 
Datorita concentratiei de vitamina E (mai mult de 1000 mg/kg) si acizi grasi nesaturati, din care peste 60% acid linoleic, uleiul are un puternic efect anti-oxidant, reface stratul hidrolipidic, asigura un efect de lifting intens, stimuleaza formarea ceramidelor. Este o bariera naturala impotriva radicalilor liberi, responsabili de imbatranirea pielii. Utilizat periodic mentine pielea elastica, ferma si catifelata, ii asigura nutritia naturala si luminozitatea.

 

Beneficii:

› reduce si previne ridurile si semnele imbatranirii pielii

› atenueaza cearcanele

› hidrateaza si hraneste pielea in profunzime

› reda luminozitatea si stralucirea fetei

› ajuta la regenerarea celulara, revitalizeaza si restructureaza pielea

› estompeaza cicatricele

tonifiaza conturul fetei, zona decolteului si a bustului

Tip de piele: Este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila.

100% Ulei din seminte de Cactus Opuntia Ficus Indica (figue de barbarie) BIO
Produs Organic certificat de ECOCERT Franta in conformitate cu standardele ECOCERT. 100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

PRODUS IN: Maroc

 

Mod de utilizare: Uleiul de seminte de Cactus Opuntia Ficus Indica poate fi utilizat sub diverse forme: dimineata, in forma pura sau in combinatie cu crema de zi si seara, in forma pura sau in cobinatie cu crema de noapte. Poate fi folosit si pentru a intretine zona decolteului, a bustului, pentru parul devitalizat sau pentru unghii.

4.71
(14 recenzii)
5 stele
(10)
4 stele
(4)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
rahela p.
Tag icon a cumparat acest produs în 11 septembrie 2017
PAUL D.
Tag icon a cumparat acest produs în 04 septembrie 2018
PAUL D.
Tag icon a cumparat acest produs în 04 septembrie 2018
Claudia A.

Produse de calitate, livrare rapida.

Tag icon a cumparat acest produs în 03 iulie 2019
Camelia Luiza F.
Tag icon a cumparat acest produs în 13 iulie 2019
Natalia P.
Tag icon a cumparat acest produs în 12 aprilie 2020
Ana S.
Tag icon a cumparat acest produs în 18 mai 2020
Marilena A.
Tag icon a cumparat acest produs în 01 august 2020
Adriana S.
Tag icon a cumparat acest produs în 05 septembrie 2020
Dorina T.

Nu prea îmi place mirosul-in rest e Ok !

Tag icon a cumparat acest produs în 21 septembrie 2020
Laura F.

Da este un ulei prețios, îl folosesc la hidratarea pielii de sub ochi și mi se pare bun.

Tag icon a cumparat acest produs în 28 martie 2021
Iulia V.
Tag icon a cumparat acest produs în 22 mai 2021
Sc. LI-RO import-export SRL .
Tag icon a cumparat acest produs în 21 august 2021
Corina M.

Ideea de roll-on este una buna atata timp cat este functional. Din pacate la produsele achizitionat de mine roll-on-ul nu functioneaza. Uleiul insa imi place la nebunie. Chiar reduce cearcanele si imbunatateste aspectul pielii ridate (aplicat cu masaj foarte fin in jurul ochilor)

Tag icon a cumparat acest produs în 05 septembrie 2021
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon