Produsul a fost adaugat in cos

Ulei virgin de Tamanu, 50 ml, Mayam

Cod produs: 6424414012710

Producator: MAYAM

21.80 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei virgin de Tamanu, 50 ml, Mayam

 

Arborele de tamanu creste in zone tropicale, in special in Madagascar (numit Foraha) si Polinezia (numit Tamanu). Din samburii frunctului este extras un ulei aromat, concentrat in substante active, apreciat pentru proprietatile antiinflamatorii, antiinfectioase si de stimulare a circulatiei periferice.

Uleiul de tamanu se remarca prin capacitatea exceptionala de a ameliora numeroase afectiuni ale pielii cum ar fi acneea, eczemele sau psoriazisul, accelereaza cicatrizarea, amelioreaza cicatricile vechi, este purifiant si linisteste pielea.

 

Metoda de obtinere: presare la rece din samburi

 

Proprietati organoleptice: lichid uleios de vascozitate medie, de culoare verde inchis, cu miros caracteristic aromat, poate fi usor tulbure

Are tendinta de solidificare la temperaturi mai scazute si poate prezenta aglomerari si sedimente in mod natural. A se agita flaconul inainte de utilizare!

 

Ingrediente (INCI): calophyllum inophyllum seed oil

 

Proprietatile uleiului de tamanu:

* purifiant, antiinfectios, antibacterian cutanat

* cicatrizant, reparator, favorizeaza regenerarea tesutului cutanat

* faciliteaza circulatia periferica

* antiinflamator, usor antalgic

* calmeaza durerile articulare si musculare

 

Recomandari, aplicatii:

* piele cu probleme: acnee, dermatite, eczeme, psoriazis

* cicatrici, vergeturi, cuperoza

* piele iritata, deteriorata, rani superficiale

* zgarieturi, fisuri, crapaturi

* infectii cutanate, micoze

* probleme circulatorii, varice, picioare grele

* dureri articulare si reumatismale

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* este un ulei concentrat in substante active, de obicei nu se foloseste pur pe piele

* dozaj indicativ 20% ca ingredient in diverse compozitii, dozajul poate fi de pana la 50% in aplicatii locale

* uleiul are tendinta de a se solidifica la temperaturi mai reduse de 25°C, fapt ce nu ii afecteaza calitatile; se poate incalzi usor inainte de utilizare

* ca ingredient in creme, unguente, alifii reparatorii si cicatrizante

* creme, seruri, masti, emulsii pentru ten acneic, cuperozic

* creme, balsamuri, alifii pentru eczeme, psoriazis

* uleiuri, creme sau balsamuri pentru picioare grele, varice

* uleiuri de masaj calmant pentru dureri reumatismale, articulare

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta: nu se recomanda in timpul sarcinii, nu se aplica la copii sub 3 ani, nu se recomanda asocierea cu tratamente anticoagulante; uz extern


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
6 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Ioana C.
06 septembrie 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs în 27 august 2016
Carmen C.
06 aprilie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 22 martie 2017
Delia T.
22 iunie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 13 iunie 2017
Sofia D.
17 iulie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 06 iulie 2017
Carla F.
15 decembrie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 06 decembrie 2017
Dorina I.
03 aprilie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 24 martie 2018
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu