Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de catina seminte bio, 10 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011584

Producator: MAYAM

17.95 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio, Vegan,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de catina seminte bio, 10 ml, Mayam

 

Catina este foarte cunoscuta pentru numeroasele sale virtuti, exista o serie de studii privind valorile nutritionale si medicinale ale acesteia. Uleiul extras din pulpa sau semintele boabelor contine numeroase substante bioactive in concentratie mare, care ii confera o actiune puternic antioxidanta, regeneratoare, cicatrizanta si nutritiva. Uleiul de catina, in special cel extras din seminte, contine din abundenta acizi grasi esentiali omega-3 si omega-6, carotenoide, vitamina E, fitosteroli (stigmasterol, β-sistosterol), oligoelemente.

 

Nota: nu se confunda cu uleiul de catina ce se gaseste de regula in magazinele naturiste, care este un macerat al fructului intr-un ulei vegetal simplu si, prin urmare, contine o concentratie mai mica de substante active!

 

Metoda de obtinere: prin extractie CO₂ din semintele frunctului de catina

Despre extractia CO₂: este o metoda ecologica nepoluanta, curata, de inalta tehnologie, ce permite obtinerea unui randament superior presarii la rece. Metoda garanteaza puritatea maxima a extractului, nealterarea si nedeteriorarea compusilor plantei.

Dioxidul de carbon este inert, nu are miros, este non-toxic si este disponibil nelimitat.

Pe parcursul extractiei CO₂ substantele sensibile la temperaturi mai ridicate raman intacte, iar compusii cu potential oxidativ nu sunt afectati datorita excluderii oxigenului.

Un avantaj foarte important este durata de valabilitate mai mare a acestor uleiuri obtinute prin extractie CO₂ in comparatie cu cele obtinute prin presare, macerare sau chiar distilare.

 

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert

 

Proprietati organoleptice: lichid portocaliu, cu miros uleios caracteristic usor acidulat

 

Pe piele: penetreaza bine pielea, senzatie destul de uscata

 

Ingrediente (INCI): hippophae rhamnoides seed extract* and rosmarinus officinalis leaf extract*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. 

 

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT

 

Proprietatile uleiului de catina :

* antioxidant puternic, antiradicalar

* anti-age, combate semnele imbatranirii cutanate

* nutritiv, vitaminizant, emolient

* regenerator, favorizeaza reinnoirea celulelor pielii

* reparator, cicatrizant, stimuleaza mecanismele de reparare a pielii deteriorate

* protector solar la nivel celular datorita compusilor antioxidanti

* antiinflamator, reduce roseata, calmant

* calmant, reduce mancarimile si disconfortul pielii

 

Recomandari, aplicatii:

* este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten si pentru ingrijirea pielii in general

* ingrijirea tenului matur, imbatranit, ridat, lipsit de tonus

* ingrijirea pielii cu aspect tern, obosit, lipsit de vitalitate

* pregatirea pielii pentru expunerea la soare si ingrijirea pielii dupa plaja

* ingrijirea pielii afectate de dermatita atopica, eczeme, psoriazis

* arsuri, mici taieturi, cicatrici si rani superficiale, vatamari de la radiatii

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* este un produs ce nu se foloseste de regula ca atare pe piele, doar diluat cu alte uleiuri sau ca ingredient in preparate cosmetice

* dozaj uzual recomandat 2-10% amestecat cu un ulei vegetal sau combinat cu diverse ingrediente cosmetice

* in emulsii se adauga la faza uleioasa sau la faza finala

* ca ingredient in compozitii cosmetice pentru ingrijirea tenului: seruri, creme, fond de ten, BB cream, CC cream

* ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea pielii corpului: creme, balsamuri, unguente, lapte si unt de corp

* ca ingredient in cremele de protectie solara impreuna cu filtre solare minerale si alte active specifice

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
7 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Marioara M.
16 aprilie 2017
Rating: 5

Foarte bun!

a cumparat acest produs în 04 aprilie 2017
Marioara M.
16 mai 2017
Rating: 5

❤❤❤

a cumparat acest produs în 04 mai 2017
Mariana T.
08 august 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 23 iulie 2017
Florentina A.
19 februarie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 08 februarie 2018
Crina S.
12 noiembrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 17 octombrie 2018
Carola San Srl .
28 iunie 2019
Rating: 4

E nevoie de picurator la sticluta

a cumparat acest produs în 19 iunie 2019
Florentina V.
28 decembrie 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 20 decembrie 2021
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu