Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de Cactus Bio, 10ml, Saimara

Cod produs: 5943091000632

Producator: Saimara

49.00 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de Cactus Bio, 10ml, Saimara

 

Uleiul de cactus, obtinut prin presarea la rece a semintelor de opuntia ficus indica, este un ulei pretios, rar, un adevarat miracol al naturii. Are proprietati incredibile de revitalizare, regenerare, si un intens efect de lifting (este considerat un adevarat “botox” natural).

Uleiul de cactus, cunoscut si sub denumirea de ulei de opuntia, este o sursa naturala de acizi grasi esentiali si vitamina E.

Contine o cantitate insemnata de acid linoleic (Omega 6), peste 60%, care are proprietati nutritive si reparatoare. Mentine nivelul de hidratare al pielii, combate inflamatiile, stimuleaza vindecarea pielii, combate acneea si catifeleaza pielea. Acidul linoleic este benefic si pentru unghii, cuticule, par.

De asemenea, contine acid oleic care mentine hidratarea si elasticitatea pielii, si acid palmitic cu proprietati antioxidante si reparatoare.

Uleiul de cactus contine si o cantitate mare de vitamina E, care are efect antioxidant (combate efectele stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi), si efect antiinflamator (accelereaza vindecarea pielii, reduce inflamarea si roseata).

Utilizarea constanta a uleiul de cactus confera pielii suplete, tonus, si elasticitate. Atenueaza ridurile, cearcanele, roseata provocata de razele UV, estompeaza cicatricile, uniformizeaza culoarea pielii afectata de hiperpigmentare, hidrateaza si hraneste pielea in profunzime.

 

Uleiul de cactus este ideal pentru toate tipurile de ten, pentru ingrijirea gatului si decolteului, pentru hidratarea zonei contur ochi. Se absoarbe rapid, nu lasa pielea grasa sau uleioasa, motiv pentru care este potrivit atat pentru tenul uscat, matur cat si pentru cel mixt, gras.

 

Uleiul de cactus se poate folosi si pentru ingrijirea parului uscat, degradat, vopsit chimic. Ajuta la mentinerea culorii parului, ii confera stralucire si hidratare.

 

Ulei de cactus – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, masti pentru ten, creme pentru corp si maini, uleiuri de masaj, sampoane, balsamuri si masti de par.

 

Ulei de cactus – ulei purtator pentru uleiuri esentiale

Folosit in aromaterapie, uleiul de cactus este un excelent ulei purtator pentru diluarea uleiurilor esentiale.

 

Presat la rece. 100% pur. Obtinut din plante BIO.

 

Utilizare ulei de cactus:

ten: se aplica pe pielea umeda si se maseaza pana cand intra in piele.

 

Depozitare: A se depozita in spatii uscate la temperaturi sub 25 °C, departe de lumina directa a soarelui.

 

Ingrediente: Opuntia ficus-indica seed oil *

*ingredient bio


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu