Produsul a fost adaugat in cos

Exfoliant vegetal pentru ten, flori de Hibiscus, 50 gr, Mayam

Cod produs: 6424414011355

Producator: MAYAM

13.30 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Exfoliant vegetal pentru ten, flori de Hibiscus, 10 gr, Mayam

 

Florile de Hibiscus contin substante cu actiune anti-aging, sunt bogate in antioxidanti, polifenoli, vitamina C, acizi AHA (hibiscic, citric, malic). 

O serie din activele regasite in florile de hibiscus sunt hidrosolubile, astfel, se poate beneficia la maximum de efectul acestui produs in solutiile care contin si apa. Se poate asadar folosi sub forma de macerat apos filtrat, in creme, lotiuni, tonere, demachiante, geluri de dus, cleansere, sampoane.

Pudra de flori de hibiscus se poate include ca ingredient fin exfoliant intr-o serie de formule pentru curatarea tenului, creme, geluri, pudre exfoliante, sau pentru prepararea de masti, sampoane uscate sau tip pasta.

 

Metoda de obtinere: florile sunt uscate si macinate

 

Proprietati organoleptice: pudra fin granulata, fara impuritati, culoare rosu-purpuriu, miros fructat acidulat

 

Ingrediente (INCI): hibiscus sabdariffa flower powder

 

Proprietatile pudrei de hibiscus:

* activeaza microcirculatia prin actiunea fin exfolianta

* stimuleaza reinnoirea celulelor si sinteza colagenului

* lumineaza tenul, ii confera un aspect revigorat

* efect anti-aging, regenerator

* are un continut remarcabil de acizi AHA, vitamine si polifenoli

* curata pielea in profunzime

* astringent, revigorant

* confera stralucire firelor de par, stimuleaza cresterea parului, contribuie la combaterea matretii

* coloreaza preparatele in rosu, purpuriu, roz, visiniu sau gri, in functie de pH si concentratie; in sapunuri si medii alcaline culoarea devine violet-gri

 

Recomandari, aplicatii:

* dozaj indicativ 2 - 10% si pana la 20% in aplicatii capilare

* in geluri sau creme exfoliante, preparate exfoliante tip pudra; pentru un efect exfoliant mediu, trebuie combinat cu granule ceva mai abrazive, de exemplu cu exfoliantul samburi de masline

* in masti de ten anti-aging, alaturi de argila si alte active cosmetice

* maceratul apos de hibiscus se poate include in retetele de sampon lichid pentru a spori luciul parului

* amestecat cu ghassoul, shikakai, jujube sau reetha, pentru sampoane uscate (tip pudra) sau tip pasta

* combinat cu henna roscat pentru colorarea parului, accentueaza reflexiile acaju; nu este un colorant capilar de sine statator; nu este compatibil cu henna negru

* ca ingredient in masti capilare, pentru par tern, fragil sau cu matreata; nu este indicat pentru parul deschis la culoare, avand si un usor efect colorant

* prepararea unui macerat de hibiscus: se poate prepara un macerat apos din 90% apa + 10% pudra de hibiscus, care se strecoara cu un filtru peste 2-3 ore. Filtratul poate fi folosit ca solutie de clatire a parului sau ca faza apoasa in creme, lotiuni, tonere, geluri de dus. Filtratul trebuie folosit imediat deoarece este foarte sensibil la dezvoltarea microbiana, sau, se poate conserva cu 0,6% cosgard.

 

Mod de pastrare: ferit de lumina, caldura si umezeala

 

Date de siguranta, precautii in utilizare:

* este concentrat in principii active si substante colorante; este recomandata efectuarea unui test de toleranta in pliul cotului, cu 24 de ore inainte de utilizare

* are actiune coloranta, astfel, nu este indicata utilizarea pe parul decolorat, deschis la culoare, alb sau blond

* este un produs pulverulent, a nu se folosi in apropierea unei surse de ventilatie

* a se evita contactul cu ochii

 * uz cosmetic

Parerile utilizatorilor
3 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
rahela p.
25 septembrie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 11 septembrie 2017
KINGA R.
24 noiembrie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 16 noiembrie 2017
Andrei Mocanu .
16 noiembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 05 noiembrie 2020
Adauga un comentariu