product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Vitamina E din surse naturale 268 mg (400 UI) 50cps - SOLGAR

  • Vitamina E din surse naturale 268 mg (400 UI) 50cps - SOLGAR picture - 1
  • Vitamina E din surse naturale 268 mg (400 UI) 50cps - SOLGAR picture - 1
Vitamina E din surse naturale 268 mg (400 UI) 50cps - SOLGAR

Cod produs: 33984035409

Produs de: Solgar

  • Checkmark icon Fara zahar adaugat  
  • Checkmark icon Fara gluten  
  • Checkmark icon Fara lactoza  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Vitamina E din surse naturale 268 mg (400 UI) 50cps - SOLGAR-picture
Vitamina E din surse naturale 268 mg (400 UI) 50cps - SOLGAR

125.50 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

Vitamina E din surse naturale 268 mg (400 UI) 50cps - SOLGAR

În procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compuși inițiali cu structură asemănătoare. Acești compuși au fost denumiți alfa, beta, delta și gama tocoferoli. Structurile lor au două părți principale, un inel complex și un lanț lateral lung saturat. Tocoferolii joacă un rol important, reprezentând principalii antioxidanți solubili în grăsimi ce protejează organismul uman împotriva radicalilor liberi. Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grași saturați și a vitaminei A, cât și combinarea cu alte substanțe ce ar putea dăuna organismului. Nu este surprinzător faptul că grăsimile și uleiurile cu conținut de vitamina E au șanse mai mici de a râncezi decât cele fără vitamina E.

Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul și de a preveni transformarea acestuia în peroxizi toxici. Acest lucru permite alimentarea mai bogată a celulelor roșii cu oxigenul pur pe care sângele îl transportă către inimă și alte organe. Vitamina E joacă un rol esențial în respirația celulară a tuturor mușchilor, în special a celor cardiaci și scheletici. Vitamina E face posibilă funcționarea acestor mușchi și a nervilor cu mai puțin oxigen, crescând astfel nivelul de rezistență și vitalitate a acestora. Provoacă de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permițând transmiterea unui flux mai mare de sânge către inimă. Vitamina E contribuie de asemenea la hrănirea celulelor, la întărirea pereților vaselor capilare și la protejarea celulelor roșii împotriva distrugerii de către otrăvuri precum perhidrolul din sânge.

 

Fiecare capsulă moale asigură: Vitamina E (400 UI, sub formă de d-alfa tocoferol) 268 mg α-TE, 2233%VNR*, Complex de tocoferoli (d-beta, d-gamma, d-delta, d-alfa tocoferol) 18.5mg.

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Nu conține zaharuri, sare sau amidon.

Atentie! Suplimentele nutritive nu pot înlocui regimul sănătos de alimentare.

Dacă sunteți însărcinată, alăptaţi, luaţi medicamente sau suferiți de o afecțiune medicală, este obligatoriu să consultați medicul înainte de administrare.

 

Din 1947 și până astăzi, Solgar a rămas expertul în știința, tehnologia și educația nutriției.  Echipa responsabilă pentru dezvoltarea noilor produse este formată din biochimiști de top, nutriționiști și cercetători din industrie. Prin urmare, formulele științific avansate ale Solgar se bazează pe știința nutriției și cele mai recente cercetări și tehnologii. Devotamentul Solgar față de știința nutriției este evident nu numai în toate produsele sale dar și la fiecare nivel al procesului de producție, dat fiind faptul că toate procedurile urmate în ceea ce privește controlul calității sunt deosebit de stricte.

5
(2 recenzii)
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Claudia M.
Tag icon a cumparat acest produs în 06 mai 2020
zsuzsa v.
Tag icon a cumparat acest produs în 03 martie 2019
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda