Produse pentru sportivi

Proteina din orez pudra premium bio 250g PROMO

22.00 Lei 36.67 Lei
  • - 40%

Ulei de cocos raw bio 220ml Obio

22.70 Lei

Canepa pudra proteica raw bio 250g

38.38 Lei

Spirulina fulgi raw bio 50g, origine Europa

41.98 Lei 69.96 Lei
  • - 40%

Spirulina pudra raw bio 50g, origine Europa PROMO

41.98 Lei 69.96 Lei
  • - 40%

Spirulina tablete raw bio 50g, origine Europa PROMO

48.53 Lei 80.88 Lei
  • - 40%

Alimentatia sanatoasa a sportivilor este parte integranta a motivatiei de a avea un corp sanatos. Este important pentru un sportiv sa utilizeze surse de proteine sanatoase, precum si alte suplimente necesare uneori sportului amator sau de performanta.

Pe Obio.ro regasim o gama variata de produse destinate sportivilor vegani, vegetarieni, dar nu numai, orice sportiv fie el amator sau profesionist, sau orice persoana activa poate utiliza categoria de produse bio pentru sportivi.

Pudrele proteice de origine vegetala si bio sunt disponibile in diverse forme, de la pudre simple la mixuri. Shake-urile proteice bio de asemenea nu lipsesc. Peste 50 de sortimente de batoane proteice bio, precum si apa de cocos - cunoscuta fiind drept cel mai sanatos lichid izotonic, completeaza oferta de produse bio pentru sportivi de pe Obio.ro.

Marcile de produse bio pentru sportivi recomandate sunt: Obio - pudre proteice, Lifebar - batoane proteice si mixuri de pudre proteice, Purya - shake-uri, mixuri si pudre proteice (o gama variata), Gold Nutrition si Now Foods, specializate in alimente si suplimente naturale pentru sportivi.

Tot in categoria de produse bio pentru sportivi regasim o serie de recipiente pentru prepararea bauturilor proteice, toate din tritan, BPA free.