Produsul a fost adaugat in cos

POLEN CRUD DE TRANDAFIR SALBATIC BIO 250GR

Cod produs: 100008

Producator: Apiland

31.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Polen CRUD Trandafir Salbatic BIO, 250gr

Ce este polenul crud?

Polenul crud este un aliment natural complet, în acesta regăsindu-se toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră. Polenul crud reprezintă o adevărată sursă de energie pentru organism, iar datorită conţinutului său bogat în aminoacizi, vitamine, minerale şi lactobacili, polenul crud îndeplinește un rol extrem de important în protecţia şi regenerarea florei intestinale.

Polenul crud este ideal să se administreze dimineața, dar uneori se poate împărți în mai multe porții. Chiar dacă consistența polenului crud diferă de cea a polenului uscat, este bine ca acesta să fie dizolvat. Dacă este luat simplu sau doar amestecat cu miere, tubul digestiv nu reușeste să absoarbă întregul conținut nutritiv (mai ales în cazul polenului uscat).

Pentru ca organismul nostru să absoarbă 100% substanțe nutritive din polen, este recomandat ca acesta să fie pus la dizolvat, cu 20-30 minute înainte de administrare. Polenul crud se poate dizolva bine în mai multe feluri de fluide: apă cu suc proaspat de lămâie, iaurt, sucuri proaspete din fructe și/sau legume.

 

Beneficiile polenului crud de trandafir sălbatic:

  • Reglează tranzitul intestinal
  • Previne inflamarea colonului
  • Facilitează absorbția de calciu
  • Tonifiază, fortifică și energizează organismul
  • Combate oboseala cronică

Polenul crud de trandafir sălbatic, acest înger păzitor al colonului și al imunității, conține carotenoide și lactofermenți aflați într-o sinergie puternică. Dinamizând atât mucoasa, cât și flora intestinală, acesta ajută la reglarea tranzitului intestinal și la prevenirea inflamațiilor colonului. O cură de polen crud de trandafir sălbatic te poate scăpa de constipație și de multe alte probleme ale colonului.

În plus, datorită substanțelor de tip flavonoid, polenul crud de trandafir sălbatic facilitează absorbția de calciu în organism.

Polenul crud de trandafir sălbatic este un excelent tonifiant, fortifiant, energizant și antianemic. Consumul acestui tip de polen este indicat pentru combaterea oboselii cronice, aducând un flux de energie în organism.

Administrarea polenului crud de trandafir sălbatic:

Polenul crud de trandafir sălbatic poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.

Doza uzuală recomandată:

Copii - 1 linguriță/zi (5 g)

Adulți - 1 lingură/zi (15 g).

Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de trandafir sălbatic poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.

Mod de păstrare a polenului crud de trandafir sălbatic:

Polenul crud de trandafir sălbatic se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

Polenul crud de trandafir sălbatic rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.

Deși se păstrează la congelator, polenul crud de trandafir sălbatic nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.

De reținut!

Polenul crud de trandafir sălbatic poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile.

Polenul crud de trandafir sălbatic ECO este un produs ecologic certificat de Ecoinspect.

Polenul crud de trandafir sălbatic ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.

 

Parerile utilizatorilor
4 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
nicolescu l.
15 May 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 04 May 2017
Oana S.
29 January 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 18 January 2018
Oana S.
07 February 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 31 January 2018
Oana Livia B.
29 October 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 18 October 2018
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos