Produsul a fost adaugat in cos

Taitei japonezi Soba 40%, bio 250g Lima

Cod produs: 5411788041188

Producator: Lima

26.12 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio, Vegan,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Taitei japonezi Soba 40% bio 250g

-vegan-

Taiteii Soba sunt printre cei mai populari taitei japonezi. Specificul lor este faptul ca au la baza hrisca. Sunt subtiri si foarte gustosi.

Cerealele sunt macinate de mai multe ori, pana faina este extrem de fina. Aluatul este intins in foi subtiri, si apoi taiat. Uscarea se face la temperatura camerei, fara surse artificiale de caldura, fiind lasati 48 de ore la uscat.

Ingrediente: faina integrala de GRAU* 57%, faina de hrisca* 40%, sare de mare.
*din agricultura ecologica

Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule. 

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1454kJ/344kcal
Grasimi: 2.5g din care saturate 0.4g
Carbohidrati: 65g din care zaharuri 2.1g
Fibre: 4.5g
Proteine: 14g
Saruri: 2.0g

Timp de fierbere: 6 min/3 portii

Produs certificat ecologic.

Tara de origine: Japonia 

250g


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
3 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Simona P.
24 decembrie 2016
Rating: 4

a cumparat acest produs în 16 decembrie 2016
Emilia G.
29 mai 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 19 mai 2017
Georgiana J.
26 martie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 16 martie 2018
Adauga un comentariu