product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Foi de Lasagna din grau dur, bio, 250g, Dennree

  • Foi de Lasagna din grau dur, bio, 250g, Dennree picture - 1
  • Foi de Lasagna din grau dur, bio, 250g, Dennree picture - 1
  • - 18%
Foi de Lasagna din grau dur, bio, 250g, Dennree

Cod produs: 4021851541081

Produs de: Dennree

  • Checkmark icon Fara zahar adaugat  
  • Checkmark icon Certificat Bio  
  • Checkmark icon Vegan  
  • Checkmark icon Fara lactoza  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Foi de Lasagna din grau dur, bio, 250g, Dennree-picture
Foi de Lasagna din grau dur, bio, 250g, Dennree

13.64 Lei

11.18 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

Foi de Lasagna din grau dur, bio, 250g, Dennree

Pentru foile de Lasagna Dennree este folosit numai graul dur, selectat din agricultura ecologica controlata si procesat cu atentie conform retetei originale italiene. Bucurati-va de gustul excelent al pastelor Dennree.

Ingrediente: gris din GRAU dur*
*din agricultura ecologica controlata

Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule. Poate contine urme de MUSTAR si SOIA.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1504kj / 355kcal
Grasimi: 1.2g din care saturate 0.2g
Carbohidrati: 72g din care zaharuri 2.5g
Fibre: 0g
Proteine: 12g
Saruri: <0.01g

Sugestie de preparare: Se pot folosi fara preparare prealabila.

Sfat de reteta: Lasagna Bolognese (pentru 6 persoane) 
Ingrediente: 2 cepe tocate, 1 morcov tocat, 2 catei de usturoi tocati marunt, putin ulei, 500g carne tocata, 400g rosii tocate (la conserva), 2 linguri de pasta de rosii, piper, sare, ierburi uscate (busuioc, cimbru, oregano), 100g de unt, 100g de faina, 1l de lapte, 100g de branza rasa.  
Sosul Bolognese: Prajiti ceapa, morcovii si usturoiul in putin ulei. Adaugati carnea tocata si lasati sa se rumeneasca putin. Adaugati rosiile tocate si pasta de rosii. Asezonati sosul cu sare, piper si ierburi uscate. Amestecati totul bine si lasati sosul sa fiarba la foc mic aproximativ 30 de minute. 
Sosul bechamel: Topiti untul intr-o cratita. Amestecati faina si rumeniti usor. Turnati incet laptele amestecand continuu. Condimentati cu sare, piper si nuscoara. Fierbeti pentru scurt timp. 
Lasagna: Ungeti o tava rezistenta la cuptor. Asezati alternativ sos bolognese, foi de lasagna si sos bechamel. Adaugati deasupra branza gratinata. Coaceti la cuptor la 180°C pentru cca 40-45 de minute. 

Conditii de pastrare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. 

Produs certificat ecologic

Fabricat in Italia

Gramaj: 250g

5
(1 recenzie)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Elena T.

Foarte bune!! Recomand!!!

Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda