Mix pentru tortilla fara gluten, bio, 200g, Nat-ali
Cod produs: 3176800032279
Produs de: Nat-ali
- Certificat Bio
- Vegan
- Fara gluten
- Fara lactoza
- Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
- Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
- 30 zile drept de retur gratuit
21.56 Lei
Cu TVA inclus
- 3% reducere
- 5% reducere
Mix pentru tortilla fara gluten, bio, 200g, Nat-ali
Tortila este o clatita originara din America Centrala care exista inca din Antichitate. Facuta din porumb (Mexic) sau porumb si grau (bucataria Tex-Mex), tortilla poate fi folosita ca baza pentru wrap-uri (mancare rece) sau chiar pentru fajitas (mancare calda).
Ingrediente: Faina de orez semiintregral*, amidon de porumb*, faina de porumb*, gris de mei*, psyllium*, drojdie de panificatie saccharomyces cerevisiae*, condimente* (ardei dulce*, coriandru*, chimen*, usturoi*, oregano verde*, sare , piper cayenne*), sare Guérande.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat: 160ml apa calduta
① Intr-un recipeint, amestecati 160 ml de apa calduta cu mixul. Formati compozitia ca o minge.
② Lasati sa se odihneasca timp de 30 de minute sub un prosop umed.
③ Impartiti aluatul in 6 bile si intindeti-le subtire folosind un sucitor. Pentru o textura moale, puneti putina faina pe suprafata de lucru inainte de a intinde clatitele.
④ Gatiti uscat (fara ulei) intr-o tigaie fierbinte timp de 2 minute, intorcand tortilla la fiecare 30 de secunde. Pastrati sub un prosop sau farfurie curata inainte de servire, pentru a preveni uscarea aluatului.
Valori nutritionale per 100g (de preparat):
Energie: 821kj / 194kcal
Grasimi: 0.8g din care saturate 0.1g
Carbohidrati: 42g din care zaharuri 0.3g
Proteine: 3.6g
Saruri: 0.49g
Alergeni: Poate contine urme de mustar.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 200g
Produs in Franta