Ceai - Retete Traditionale - Glicemie normala 180g Faunus Plant
Cod produs: 6425984100012
Produs de: Faunus Plant
- Fara zahar adaugat
- Vegan
- Fara lactoza
- Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
- Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
- 30 zile drept de retur gratuit
36.00 Lei
Cu TVA inclus
Ceai - Retete Traditionale - Glicemie normala 180g Faunus Plant
Ceaiul "Retete Traditionale" Glicemie Normala este un amestec din 9 plante medicinale realizat dupa o reteta traditionala, care contribuie la mentinerea nivelului glicemiei in limite normale, fiind recomandat in diabet zaharat, hiperglicemie.
Acest produs este conceput pentru o cura de 24 zile.
Proprietati: hipoglicemiant, stimuleaza functiile pancreasului.
Recomandari: diabet zaharat, hiperglicemie.
Contribuie la:
mentinerea nivelului glicemiei in limite normale
functionarea normala a pancreasului
Ingrediente: Afin (Vaccinium myrtillus) frunze (12%), Anghinare (Cynara scolymus) frunze (11%), Dud (Morus alba) frunze (11%), Fasole (Phaseolus vulgaris) teci (11%), Nuc (Juglans regia) frunze (11%), Paducel (Crataegus monogyna) flori, frunze (11%), Papadie (Taraxacum officinale) frunze (11%), Salvie (Salvia officinalis) (11%), Urzica (Urtica dioica) frunze (11%).
Mod de administrare: Infuzie – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 200ml de apa clocotita, se mentine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoara. Se bea cate o cana cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30min. inainte de mese, pe stomacul gol.
Atentionari: La persoanele cu diabet zaharat insulino-dependent se recomanda monitorizarea zilnica a valorilor glicemiei si ajustarea dozelor de insulina in functie de noile valori obtinute.
Pentru rezultate superioare, se recomanda folosirea in asociere cu Tinctura de Afin Faunus Plant.
Contraindicatii: Sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Produs 100% natural, obtinut prin prelucrare manuala.
Nu contine conservanti sau coloranti artificiali.
Produs avizat de SNPMAPS, notificare nr. 10264/2016.