Produsul a fost adaugat in cos

Luna Solai - Ulei de rapita BIO, presat la rece, 250 ml

Cod produs: 6425562000338

Producator: Luna Solai

19.79 Lei

cu TVA inclus
Produs in Romania, Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Luna Solai - Ulei de rapita BIO, presat la rece, 250 ml

 

Uleiul obtinut prin presarea mecanica a semintelor de rapita, este un produs 100% natural, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase.

Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor, comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

Uleiul de rapiţă poate fi recunoscut uşor după culoarea aurie, mirosul pronunţat şi gustul vegetal - aspru, dulceag-, dar cu un punct uşor de amăreală.

Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sarurilor si proteinelor. Aceste depuneri sunt specifice uleiurilor presate la rece.

 

Beneficii

Structura acizilor grasi si continutul de acizi grasi Omega 3 si Omega 6, la nivelul fiecarui tip de ulei Luna Solai



Omega 3 si Omega 6 sunt acizi grasi esentiali pentru sanatatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamatiilor si a durerilor articulare, scaderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din pacate, organismul nostru nu poate produce acesti doi acizi grasi esentiali, asadar singura varianta prin care ii putem procura sunt alimentele.

Uleiul de rapiţă, numit şi canola, este considerat a avea o mie de virtuţi. Secretul uleiului de rapita sta in grasimile bune pe care le contine, cruciale pentru o sanatate de fier fiind, uleiul alimentar al cărui profil în acizi graşi este ideal în raport cu necesarul nostru zilnic

Consumat în mod regulat, uleiul de rapiţă anihilează trigliceridele în exces, are efect antiinflamator asupra vaselor de sânge, ajută la reducerea hipertensiunii şi la scăderea nivelului de colesterol, prevenind formarea cheagurilor de sânge pe artere şi diminuând riscul apariţiei unor boli cardio-vasculare prin scăderea nivelului de colesterol

Utilizarea uleiului de rapita pentru tratarea anumitor afectiuni se face cu recomandarea medicului.

 

Utilizare
Uleiul de rapiţă este excelent în salate calde sau reci, combinandu-se perfect cu gustul de lămâie, cu aroma cărnii de vită sau a celei de somon, cu legumele coapte, sparanghelul, pastele sau orezul fiert. Calităţile sale sunt distruse însă prin fierbere sau prăjire la temperaturi foarte mari.

 

Pastrare

Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 2 luni daca se pastreaza la loc racoros ( chiar la frigider), ferit de actiunea razelor solare pentru a evita rancezirea.

 

Traditie din Transilvania

Povestea uleiurilor Luna Solai a inceput  in 1998, intr-un sat din campia transilvaniei, Luna, nume de la care se inspira brandul produsului, dintr-o nevoie de procesare locala a semintelor de floarea soarelui pentru consumul familiilor agricultorilor din zona.

 

Anul 2011 a reprezentat pentru uleiurile Luna un an de schimbare majora. 2011 este anul in care s-a nascut Luna Solai ca identitate, din dorinta de a crea un brand romanesc premium de uleiuri presate la rece.

Pasiune pentru uleiul presat la rece

Luna Solai, fabricat prin tehnologia presarii la rece, este un produs natural obtinut din seminte alese cu grija nesupuse tratamentelor termice sau chimce, ceea ce confera produsului o calitate superioara uleiurilor presate la cald sau rafinate. Uleiurile astfel procesate pastreaza bogatia de elemente nutritive, vitamine, minerale continute de semintele din care sunt fabricate/facute.

Prospetimea, calitatea si gustul excelente sunt principalele proprietati ale uleiurilor Luna Solai.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu