Produsul a fost adaugat in cos
  • NOU
  • - 15%

Ulei de Pepene Verde BIO, 30ml, Saimara

Cod produs: 5943091000762

Producator: Saimara

39.00 Lei

33.15 Lei

cu TVA inclus
Obtinut prin presare la rece, Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de Pepene Verde BIO, 30ml, Saimara

 

Obtinut prin presarea la rece a semintelor, uleiul de pepene verde Saimara este ideal pentru ten si corp, atat pentru adulti, cat si pentru copii si bebelusi.

Uleiul de pepene este un ulei bogat in acid linoleic fiind ideal pentru ingrijirea tenului mixt, gras, predispus la acnee. In sezonul cald se poate folosi si pentru tenul uscat sau matur, iar in sezonul rece, pentru aceste tipuri de ten, se poate folosi in combinatie cu un ulei vegetal mai hidratant.

Contine si acid oleic care mentine hidratarea si elasticitatea pielii, si acid palmitic cu proprietati antioxidante si reparatoare.

Uleiul din seminte de lubenita regleaza secretia de sebum, hidrateaza pielea si ii reda elasticitatea pierduta. Are o textura lejera, se absoarbe rapid, si nu blocheaza porii. Dupa utilizare, lasa pielea catifelata, elastica, luminoasa si revitalizata. Se poate folosi si pentru zona delicata din jurul ochilor, dar si pentru gat si decolteu.

 

Uleiul din seminte de pepene verde se poate folosi si ca ulei de masaj pentru bebelusi dar si ca ingredient in mastile pentru par deoarece este un ulei uscat care hidrateaza si hraneste firul de par, fara sa-l ingrase.

 

Ulei de pepene verde – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme pentru ten, serumuri pentru ten, masti pentru ten, creme pentru corp si maini, uleiuri de masaj, produse pentru ingrijireea pielii bebelusilor si copiilor, sampoane, balsamuri si masti de par.

 

Ulei de pepene – ulei purtator pentru uleiuri esentiale

Folosit in aromaterapie, uleiul din seminte de pepene verde (lubenita) este un excelent ulei purtator pentru diluarea uleiurilor esentiale.

 

Presat la rece. 100% pur. 100% natural.

 

Ingrediente: citrullus vulgaris seed oil*

* ingredient bio

 

Utilizare ulei de pepene verde: ten: se aplica pe pielea umeda si se maseaza pana cand intra in piele; par: se aplica cateva picaturi pe parul umed, se lasa sa actioneze minim 30 de minute dupa care se samponeaza. Pentru un efect sporit, se acopera parul cu o casca de dus si un prosop si se lasa sa actioneze cel putin 1 ora.

 

Depozitare: A se depozita in spatii uscate la temperaturi sub 25 °C, departe de lumina directa a soarelui.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu