Produsul a fost adaugat in cos

Lanolină anhidră pură MAYAM, 40 gr

Cod produs: 314

Producator: MAYAM

8.93 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Lanolină anhidră pură MAYAM, 40 gr

Introducere

Cu acţiune emolientă, puternic hidratantă, favorizează transportarea adâncă în piele a substanțelor active, protector și reparator al pielii uscate, solzoase, crăpate sau cu mâncărimi.

Lanolina brută este anhidră (nu conţine apă) și se obține prin prelucrarea lânii de oaie. Este secretată de glandele sebacee din pielea oilor și este prezentă pe firele de lâna. Lanolina MAYAM este obținută din lâna neafectată de pesticide.

Lanolina se încorporează în diferite formule cosmetice şi dermatologice, regăsindu-se în diverse produse şi preparate de uz extern. Cremele pe bază de lanolină sunt puternic hidratante şi se absorb cutanat cu uşurinţă, lanolina fiind un ingredient clasic renumit pentru proprietăţile sale hidratante şi protectoare.

În unguentele medicinale lanolina poate fixa şi introduce în piele cu ușurință diferite extracte fitoterapeutice sau farmaceutice, în unguentele cosmetice favorizează transportarea adâncă în piele a ingredientelor active.

Spre deosebire de vaselina des utilizată în unguente, lanolina este cu mult mai bine tolerată, dând foarte rar manifestări alergice sau alte reacţii adverse, și acelea se datorează în principal urmelor de pesticide dacă oile au fost tratate astfel.

Lanolina este foarte uşor absorbită în piele iar studiile arată că fracţiunile de lanolină bogate în ceramide au acţiune emolientă, reducând pierderea transepidermală a apei mai ales în situaţii de vătămare chimică a stratului cornos al pielii.

Lanolina este ideală pentru formularea diverselor compoziţii cosmetice: creme, balsamuri, unguente.

PREZENTARE: se prezintă ca o ceară fină semisolidă, unsuroasă, galben-aurie, miros caracteristic

Componenţi principali: ceride, alcooli superiori, steride, acizi graşi: lanomistric, lanopalmitic

Proprietăţi

  • reduce pierderea transepidermală a apei
  • bogat în ceramide
  • emolient
  • hidratant puternic
  • conferă fineţe compoziţiilor cosmetice
  • întinde şi netezeşte pielea
  • higroscopică (reţine cu uşurinţă apa din aer)
  • hidroscopică (legă cantităţi mari de apă)

Recomandări

  • în special pentru pielea uscată, alipică şi/sau deshidratată
  • piele afectată de factori externi
  • piele crăpată, bătături
  • piele destructurată
  • balsamuri nutritive şi protectoare
  • diverse unguente

Parerile utilizatorilor
6 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Madalina O.
05 September 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs in 23 August 2016
Ileana C.
07 September 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs in 29 August 2016
Andreea S.
29 January 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 08 January 2017
Mirela D.
20 April 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 11 April 2017
Adriana M.
28 April 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 20 April 2017
Rodica A.
30 June 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 19 June 2017
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos