Produsul a fost adaugat in cos

Co-emulsifiant Stabila, 25gr

Producator: MAYAM

4.07 Lei

Pretul include TVA

  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
  • Cantitate

Ai întrebări? Contacteaza-ne!

0752.498.740

LUNI-VINERI
09:00 - 17:00

Co-emulsifiant Stabila - descriere şi recomandări

Este un alcool gras de origine vegetală obţinut de regulă din ulei de cocos sau palmier. Este un ingredient versatil, uşor de folosit, util pentru serie de preparate de tip emulsie sau anhidre. Se include în emulsii alături de emulsifianți sau alți co-emulsifianți pentru a le stabiliza și pentru a obține o textură cremoasă, onctuoasă și omogenă.

Tip: co-emulsifiant ulei în apă (o/w), non-ionic. Punct de topire ~55°C.

Prezentare: fulgi sau pastile albe cu miros neutru

Ingrediente (INCI): cetyl alcohol

Proprietăţile co-emulsifiantului Stabila

  • conferă consistență și textură bogată preparatelor emulsionate
  • stabilizează emulsiile, prevenind defazajul
  • emolient, dedurizant, pentru o piele moale și elsatică
  • sporește efectul hidratant al formulelor în care este inclus
  • cremele anhidre (fără apă) devin mai glisante, cu hidratante sporită, cu o textură mai frumoasă
  • filmogen, protector, formează un fi strat de protecție împotriva deshidratării pielii
  • nu are efect asupra pH-ului şi nu este tixotrop
  • asociat cu emulsifiantul Varisoft îi creşte acestuia substantivitatea pentru păr

Cum se folosește în cosmetică

  • cu acest co-emulsifiant se pot prepara cosmetice pentru orice tip de ten, în special pentru cel uscat, deshidratat
  • se poate include în formulele dedicate îngrijirii tenului, corpului și părului
  • dozaj indicativ 2-5% ca agent co-emulsifiant în compoziţii cosmetice preparate prin emulsificare, inclus la faza uleioasă, prin încălzire
  • în emulsii modul de operare trebuie să aibă în vedere indicaţiile pentru emulsifiantul principal cu care se asociază
  • se poate asocia cu majoritatea emulsifianților și co-emulsifianților din oferta noastră
  • în preparatele anhidre se adaugă la uleiuri/unturi, prin topire pe baie de apă, dozaj 5-15%
  • se pot prepara: creme pentru faţă de zi şi de noapte, aftershave, cremă de mâini şi picioare, cremă de corp, unt de corp, balsam, creme capilare

Păstrare: în loc răcoros, ferit de umezeală și lumină

Date de siguranţă: a nu se ingera, a nu se lăsa la îndemâna copiilor

Review-uri (0 review-uri)

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos