Rusalii
Rusalii
product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Harmony Mix, sinergie de argint, magneziu si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy

  • Harmony Mix, sinergie de argint, magneziu si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 1
  • Harmony Mix, sinergie de argint, magneziu si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 2
  • Harmony Mix, sinergie de argint, magneziu si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 1
  • Harmony Mix, sinergie de argint, magneziu si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 2
  • - 10%
Harmony Mix, sinergie de argint, magneziu si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy

Cod produs: 6426556777120

Produs de: Pure Alchemy

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Harmony Mix, sinergie de argint, magneziu si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy-picture
Harmony Mix, sinergie de argint, magneziu si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy

40.90 Lei

36.81 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

Harmony Mix, sinergie de argint, magneziu si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy

 

Harmony Mix - un amestec sinergic de minerale coloidale: argint, cupru, magneziu, cu o tusa fina de aur (ca sa ne exprimam ... plastic).

Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un tonic de natura feminina. Cu toate acestea, el depaseste limitele unui simplu tonic, tocmai datorita sinergiilor multiple intre cele trei elemente.

Recomandarea tipica este pentru persoane care isi doresc o armonizare globala, care desfasoara activitati creatoare, in special pe plan artistic sau in domeniul relatiilor interpersonale, datorita efectului de amplificare a empatiei, sau care trec prin situatii stresante si solicitante emotional, fiind un bun calmant natural). 

Energiile specifice lunare, matriciale, ale argintului, vor fi armonizate si structurate de prezenta cuprului. Totodata, magneziul asigura cadrul necesar desfasurarii acestei sinergii.

Nu in ultimul rand, prezenta aurului (intr-o cantitate extrem de redusa, circa 0,1ppm), asigura o coordonare a acestor efecte, care altminteri, amplificate in exces, ar putea deveni oarecum necontrolate, mai ales in cazul persoanelor cu un control psihoemotional mai redus. 

Precum la celelalte minerale coloidale, dispersia este realizata din metale extrem de pure (99,9%-99,99%), in apa distilata ultrapura (conductivitatea mai mica decat 0,1 microSiemens/cm), si structurata polimodal (fizic si energetic). 

Acest mix este un supliment mineral, cu o eficienta deosebita datorita particulelor cu dimensiuni foarte mici (0,5-8nm). Producerea este realizata printr-un procedeu special, unic  in Europa, prin care se obtin coloizi stabili, la concentratii semnificative din punct de vedere terapeutic. El este produs din metale pure, si nu din substante chimice.

Culoarea sa specifica este datorata prezentei cuprului coloidal si, intr-o masura extrem de redusa, datorita prezentei aurului coloidal. Ea poate fi observata in momentul in care se toarna produsul in dopul flaconului, dar culoarea se poate observa si direct prin flacon, datorita transparentei sale. Acesta este un test comparativ bun, pentru ca din pacate exista produse falsificate, cu concentratii foarte mici sau chiar nule (de astfel de minerale coloidale), pe piata romaneasca. 

 

Siguranta si depozitare 

Produsul contine argint, cupru, magneziu, aur (urme) si apa distilata. Din acest motiv, nu este un produs periculos. Se depoziteaza de preferinta ferit de lumina solara directa, dar refrigerarea nu este necesara.

Nu este sensibil la campuri electromagnetice normale: GSM, TV, calculatoare, sisteme audio.

Durata de viata este mare, dar totusi dupa deschidere exista posibilitatea destructurarii sale, in termen de cateva luni, datorita oxigenului atmosferic 

Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a il reface temporar, si utiliza ca atare. 

 

Reactii adverse 

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. Cazurile de alergii la metale, de obicei, nu se aplica aurului si magneziului, dar se pot aplica cuprului si argintului. In cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii.

Desigur, persoanele suferind de maladia Wilson sau de hematocromatoza, este bine sa nu consume acest produs.

Aceasta restrictie este utila si persoanelor cu labilitate psihica si emotionala marcanta, sau care manifeste anumite probleme psihice: somnambulism, schizofrenie, paranoia, epilepsie. 

In extrem de rare cazuri, produsul poate crea stari de toropeala sau reverie. In asemenea cazuri, daca aceasta deranjeaza, se va reduce mult doza sau se va dilua mult produsul (turnandul o cantitate mica intr-un alt flacon cu apa plata), si se va creste gradat din nou doza/concentratia. 

 

Utilizare 

Doza de intretinere este de 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte specifice, atat pe plan fizic si energetic cat si emotional si mental, mai ales daca produsul este mentiunut o perioada in cavitatea bucala.

Dozele sunt relative, fiind bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive. 

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective. 

In cazul copiilor, dozele precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult).

 

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nuante de galbui, nuante de rozaliu-rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie.Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare.

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda