product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Extreme Mix, sinergie de aur, zinc si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy

  • Extreme Mix, sinergie de aur, zinc si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 1
  • Extreme Mix, sinergie de aur, zinc si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 2
  • Extreme Mix, sinergie de aur, zinc si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 1
  • Extreme Mix, sinergie de aur, zinc si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 2
Extreme Mix, sinergie de aur, zinc si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy

Cod produs: 6426556777113

Produs de: Pure Alchemy

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Extreme Mix, sinergie de aur, zinc si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy-picture
Extreme Mix, sinergie de aur, zinc si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy

40.90 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

Extreme Mix, sinergie de aur, zinc si cupru coloidal (20ppm), 480 ml - Pure Alchemy

 

Extreme Mix - un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, cupru, zinc.

Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un tonic de natura masculina. Cu toate acestea, el depaseste limitele unui simplu tonic, tocmai datorita sinergiilor multiple intre cele trei elemente. 

Recomandarea tipica este pentru persoane cu activitati fizice intense, activitati care necesita simultan o buna coordonare psihomotorie, tonus si rezistenta. Totodata, efecte precum cele de: imunomodulator, regulator cardiac, regenerator al tesutului conjunctiv si oaselor, dar si de armonizare a sferei mentale superioare, se vor face gradat simtite in majoritatea cazurilor.

Precum la celelalte minerale coloidale, dispersia este realizata din metale extrem de pure (99,99%-99,9998%), in apa distilata ultrapura (conductivitatea mai mica decat 0,1 microSiemens/cm), si structurata polimodal (fizic si energetic).

Acest mix este un supliment mineral, cu o eficienta deosebita datorita particulelor cu dimensiuni foarte mici (0,5-8nm). Producerea este realizata printr-un procedeu special, unic  in Europa, prin care se obtin coloizi stabili, la concentratii semnificative din punct de vedere terapeutic. El este produs din metale pure, si nu din substante chimice.

Culoarea sa specifica este datorata prezentei aurului coloidal si a cuprului coloidal. Ea poate fi observata in momentul in care se toarna produsul in dopul flaconului, dar culoarea se poate observa si direct prin flacon, datorita transparentei sale. Acesta este un test comparativ bun, pentru ca din pacate exista produse falsificate, cu concentratii foarte mici sau chiar nule (de astfel de minerale coloidale), pe piata romaneasca.

 

Siguranta si depozitare 

Produsul contine aur, cupru, zinc si apa distilata. Din acest motiv, nu este un produs periculos. Se depoziteaza, de preferinta, ferit de lumina solara directa, dar refrigerarea nu este necesara.

Nu este sensibil la campuri electromagnetice normale: GSM, TV, calculatoare, sisteme audio.

Durata de viata este mare, dar totusi dupa deschidere exista posibilitatea destructurarii sale, in termen de cateva luni, datorita oxigenului atmosferic

Daca produsul s-a depus in totalitate, devenind incolor, el nu mai poate fi utilizat in mod eficient.

 

Reactii adverse 

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. Cazurile de alergii la metale, de obicei, nu se aplica aurului, dar se pot aplica cuprului. In cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii.

In extrem de rare cazuri, produsul poate crea stari de agitatie mentala sau nervozitate. In asemenea cazuri se va reduce mult doza sau se va dilua mult produsul, si se va creste gradat doza/concentratia.

 

Utilizare

Doza de intretinere este de 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte specifice tonice, atat pe plan fizic si energetic cat si emotional si mental, mai ales daca produsul este mentiunut o perioada in cavitatea bucala.

Se pot utiliza cantitati mai ridicate, in special in cazul persoanelor care este necesar sa fie extrem de active si eficiente pe multiple directii. De preferinta, se va utiliza in mod similar, cu mentinerea atenta in cavitatea bucala.

Cantitatile maxime utilizate (dupa stiinta noastra), sunt de circa 8-10 linguri pe zi, de catre o persoana adulta. Fiind un produs nontoxic, cantitatile ridicate nu reprezinta in general o problema. Cu toate acestea, este bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive.

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.

In cazul copiilor, dozele precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult).

 

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nuante de galbui, nuante de rozaliu-rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie.Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare.

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda