Produsul a fost adaugat in cos

Vitamina C (ascorbyl palmitate), 25gr, Mayam

Cod produs: 6424414010174

Producator: MAYAM

14.50 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Vitamina C (ascorbyl palmitate), 25gr, Mayam 

 

Este o forma stabila si lipofila a vitaminei C, cu proprietati antioxidante forte, utilizata in cosmetica pentru imbunatatirea aspectului, elasiticitatii si conditiei pielii, pentru prevenirea sau reducerea petelor pigmentare.

Este semnificativ mai stabila decat forma hidrosolubila a vitaminei C (acidul ascorbic), in schimb, este considerata mai putin potenta. Ascorbyl palmitate este un ester obtinut din acid ascorbic si acid palmitic (acid gras).

 

Proprietati organoleptice: pudra alb-crem, inodora

 

Ingrediente (INCI): ascorbyl palmitate

 

Proprietati:

* antioxidant forte

* antirid, anti-age

* protejeaza pielea de daunele oxidative

* inhiba formarea radicalilor liberi

* imbunatateste elasticitatea cutanata

* imbunatateste aspectul general al pielii

* sustine productia de colagen

* previne sau reduce hiperpigmentarea, petele de varsta

 

Recomandari, aplicatii:

* creme si seruri pentru fata 

* masti si tratamente faciale anti-age 

* creme, balsamuri si unturi de corp 

* creme si emulsii de protectie solara, creme de plaja 

* balsamuri, unguente, alifii, preparate cosmetice anhidre

* creme aplicate dupa expunerea la soare 

* produse de machiaj: fond de ten, balsam de buze, corector/anticearcan, farduri, blush

* ca agent antioxidant pentru cosmetice anhidre sau care contin si uleiuri

 

Mod de utilizare:

* se utilizeaza ca ingredient in formulari cosmetice

* dozaj indicativ 0,5 - 8% 

* dozaj uzual pentru creme, emulsii, alifii, balsamuri, produse de machiaj: 0,5 - 2%

* dozaj uzual pentru masti, seruri si tratamente cosmetice: 2 - 8%

* este solubila in alcool, partial solubila in uleiuri si esteri

* in emulsii se adauga in faza grasa 

* in balsamuri, alifii, unguente si preparate anhidre se include prin incalzire impreuna cu uleiuri/unturi/ceruri

* in produse de machiaj sub forma de pudre libere sau compactate, se amesteca impreuna cu baza/fillerul/argila, preferabil in mojar

* nu are efect acidifiant asupra preparatelor cosmetice

* lucreaza in sinergie cu vitamina E, formand o combinatie cu efect antioxidant forte

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de razele solare

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: a se respecta dozajul indicat, a nu se pastra la indemana copiilor, a nu se folosi in apropierea unei surse de ventilatie; uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
2 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Mihaela A.
27 septembrie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 18 septembrie 2017
Neti J.
23 noiembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 13 noiembrie 2020
Adauga un comentariu