product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Ulei de masline extravirgin Liophos Early Harvest, bio, 750ml, Stamatakos Olivegrove

  • Ulei de masline extravirgin Liophos Early Harvest, bio, 750ml, Stamatakos Olivegrove picture - 1
  • Ulei de masline extravirgin Liophos Early Harvest, bio, 750ml, Stamatakos Olivegrove picture - 1
Ulei de masline extravirgin Liophos Early Harvest, bio, 750ml, Stamatakos Olivegrove

Cod produs: 5200121780033

Produs de: Stamatakos Olivegrove

  • Checkmark icon Certificat Bio  
  • Checkmark icon Vegan  
  • Checkmark icon Raw  

Pentru moment produsul nu este in stoc. Puteti lasa mai jos o adresa de email si va vom anunta cand va fi disponibil din nou. Multumim.

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Ulei de masline extravirgin Liophos Early Harvest, bio, 750ml, Stamatakos Olivegrove-picture
Ulei de masline extravirgin Liophos Early Harvest, bio, 750ml, Stamatakos Olivegrove

104.32 Lei

Cu TVA inclus

 

Ulei de masline extravirgin Liophos Early Harvest, bio, 750ml, Stamatakos Olivegrove

 

Ulei de masline artizanal de calitate superioara, produs in sudul Greciei de catre Nikos Stamatakos de la ferma Stamatakos. Ferma Stamatakos detine peste 3000 de maslini. Metodele folosite la fabricarea uleiului nu sunt industriale, fiind vorba de un mic producator, ceea ce face ca produsul final sa fie de o calitate net superioara fata de ce gasim in supermarket.

Acest ulei este obtinut exclusiv prin procedee mecanice si direct din masline, din soiul de masline koroneiki. Maslinele folosite la acest tip de ulei sunt recoltate in octombrie si noiembrie, la inceputul sezonului de recoltare cand inca maslinele nu sunt coapte, fiind verzi. Foarte important, uleiul este fabricat in aceeasi zi in care se efectueaza recoltarea maslinelor. Temperatura de procesare este intre 17 si 20 de grade.

Aciditatea este foarte scazuta, pana in 0.3%. Gustul este bogat si pronuntat.

 

Opinia expertului:
Parfum: bogat si puternic
Gust: foarte bogat si puternic, fructat si cu putin iz lemnos foarte discret si echilibrat. Usor picant.

 

Ingediente: 100% ulei de masline*
*din agricultura ecologica

 

Valori nutritionale/100g:
Energie: 3466kj / 828kcal
Proteine: 0g
Grasimi: 92g din care saturate 13g
Carbohidrati: 0g din care zaharuri 0g
Fibre: 0g
Saruri: 0g

 

Produs certificat ecologic

 

Fabricat in Grecia

 

4.81
(16 recenzii)
5 stele
(15)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(1)
1 stele
(0)
Marian C.
Tag icon a cumparat acest produs în 23 noiembrie 2018
Lacramioara B.
Tag icon a cumparat acest produs în 21 februarie 2019
Alin S.
Tag icon a cumparat acest produs în 10 mai 2019
Luminita S.
Tag icon a cumparat acest produs în 13 iunie 2019
TOTH A.
Tag icon a cumparat acest produs în 12 aprilie 2020
TOTH A.
Tag icon a cumparat acest produs în 17 mai 2020
TOTH A.
Tag icon a cumparat acest produs în 29 septembrie 2020
Eugenia O.
Tag icon a cumparat acest produs în 28 noiembrie 2020
Tania C.
Tag icon a cumparat acest produs în 04 aprilie 2021
Lucian S.
Tag icon a cumparat acest produs în 13 aprilie 2021
Elena A.
Tag icon a cumparat acest produs în 06 iulie 2021
TOTH A.
Tag icon a cumparat acest produs în 09 octombrie 2021
TOTH A.
Tag icon a cumparat acest produs în 10 octombrie 2021
TOTH A.
Tag icon a cumparat acest produs în 28 noiembrie 2021
Mihaela I.

Am înțeles că uleiul de măsline pur se solidifica in frigider ceea ce nu se întâmplă cu acest ulei.

Tag icon a cumparat acest produs în 22 decembrie 2021
Obio
Obio

” Testul frigiderului NU este un indicator fiabil al autenticitatii extravirgine si a aparut, cel mai probabil, din cauza lipsei de informatii si cunostinte despre categoriile de grasimi.

Uleiul de masline extravirgin contine in mod natural grasimi mononesaturate (acid oleic). In general, intre 65% și 85% din continutul unei sticle de ulei de masline este format din grasimi mononesaturate, restul sunt grasimi saturate (aproximativ 15-20%), grasimile polinesaturate reprezentand ultimele procente.

Grasimea mononesaturata predominanta in uleiul de masline si are un punct de topire in jurul temperaturii de 4 grade C (sub 4 grade C, grasimea mononesaturata este solida, iar peste 4 grade C este lichida). In realitate, 4 grade C este mai degraba o temperatura de tranzitie, la care grasimea se transforma intr-un calup semisolid, coagulat. Pe de alta parte, grasimile polinesaturate se solidifica sub minus 30 de grade C - asadar, nu exista frigider casnic suficient de puternic pentru a le solidifica.

De asemenea, va rugam sa tineti cont ca uleiul Stamatakos - Early Harvest a obtinut medalii de argint si bronz la competitia Berlin GOOA (Global Olive Oil Awards), fapt care atesta calitatea uleiului de masline. “

TOTH A.
Tag icon a cumparat acest produs în 22 martie 2022
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon