Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de vanilie, 50ml, Mayam

Cod produs: 6424414012635

Producator: MAYAM

27.90 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de vanilie, 50ml, Mayam

 

Obtinut prin macerarea intr-o baza emolienta (ulei de cocos fractionat) foarte fina si non-grasa a pastailor de vanilie, uleiul are o textura lejera si foarte placuta. Este usor absorbit de piele, se poate folosi simplu sau ca ingredient in creme, seruri, rujuri si alte preparate cosmetice de ingrijire a pielii sau de machiaj.

 

Caprylic/capric triglyceride - baza acestui macerat - este un emolient derivat din ulei de cocos, stabil si rezistent la oxidare, cu miros neutru si textura usoara, constituind o baza ideala pentru obtinerea acestui macerat fin aromat.

 

Proprietati organoleptice: lichid uleios limpede, aproape incolor usor galbui, miros neutru neparfumat

 

Ingrediente (INCI): caprylic/capric triglyceride, vanilla planifolia fruit extract

 

Proprietatile uleiului de vanilie:


* emolient non-gras si foarte fin, cu senzatie placuta pe piele

* nu este ocluziv sau comedogenic

* usor absorbit de piele, fara a lasa pelicula grasa

* favorizeaza penetrarea substantelor active in piele

* ajuta la mentinerea hidratarii pielii

* satinant, catifelant

* sporeste elasticitatea pielii

 

Recomandari, aplicatii:

* este potrivit pentru toate tipurile de ten

* in creme de zi sau de noapte

* lotiuni si lapte de corp

* balsamuri de corp

* mixuri uleioase pentru ingrijirea tenului sau a corpului

* ulei pentru masaj facial sau corporal

* fond de ten, BB cream, CC cream, corector

* ruj, balsam de buze si alte produse de machiaj

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* se poate aplica pur pe piele

* se poate utiliza ca ingredient pentru prepararea de creme; in emulsii se adauga la faza uleioasa

* ca ingredient pentru prepararea de seruri si creme pentu orice tip de ten

* ca ingredient in mixuri uleioase, unturi de corp sau balsamuri

* ca atare sau combinat cu alte uleiuri potrivite pentru masaj corporal

* ca ingredient in ruj, balsam de buze, fard, fond de ten si alte compozitii de machiaj

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

 

Date de siguranta: uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
3 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Raluca A.
10 aprilie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 30 martie 2017
Ioana M.
17 iulie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 09 iulie 2019
Nicolae L.
24 noiembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 13 noiembrie 2020
Adauga un comentariu