Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de canepa, virgin, bio, 100ml, Mayam

Cod produs: 6424414011362

Producator: MAYAM

25.45 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de canepa, virgin, bio, 100ml, Mayam

 

Uleiul de canepa este un ulei vegetal exceptional prin profilul sau de acizi grasi esentiali. Gratie continutului sau in acizi omega 3 si 6 acesta prezinta o compozitie similara lipidelor pielii si se plaseaza printre uleiurile vegetale cele mai bolgate in acizi grasi esentiali.

Imbunatateste textura si sporeste elasticitatea pielii, este regenerator, antiinflamator, intareste bariera naturala de protectie a pielii. Confera stralucire si vigoare firelor de par.

 

De retinut: semintele utilizate la obtinerea acestui ulei sunt recoltate din specii de canepa cultivate ce nu contin substante psihotrope

 

Metoda de obtinere: prin presare la rece a semintelor

 

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat Ecocert

 

Proprietati organoleptice: lichid uleios fin, culoare verzuie, miros lejer caracteristic

 

Ingrediente (INCI): cannabis sativa seed oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

 

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT

 

Proprietatile uleiului de canepa:

* antiinflamator si calmant cutanat

* reduce pierderile transepidermale de apa si protejeaza pielea de deshidratare

* confera fermitate si suplete, contribuie la mentinerea elasticitatii pielii

* actiune benefica asupra pielii afectate de roseata si iritatii

* anti-aging, antirid

* stimuleaza regenerarea si revitalizarea tesutului cutanat

* emolient exceptional

* hraneste parul si-i confera stralucire, are efect de netezire asupra firelor de par

 

Recomandari, aplicatii:

* este potrivit pentru tenul uscat, normal sau mixt

* aplicatii si tratamente antirid, anti-aging

* ingrijirea tenului matur, ridat, lipsit de elasticitate

* ingrijirea pielii afectate de iritatii

* piele deshidratata, uscata

* ingrijirea parului uscat, tern, casant, greu de pieptanat

 

Cum se foloseste uleiul de canepa:

* se poate folosi ca atare sau in amestec cu alte uleiuri vegetale si diverse ingrediente solubile in uleiuri

* ca ingredient pentru prepararea de creme, seruri, lotiuni, masti, gomaj pentru ten

* ca ingredient pentru ulei de masaj, crema de corp, crema de maini, unt de corp

* pentru prepararea de balsam de buze

* inclus in retete pentru balsamuri si unguente de ingrijire a pielii iritate

* ca ingredient pentru prepararea de balsamuri, creme si masti capilare

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta sub 19°C

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
6 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Olivia O.
26 aprilie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 05 aprilie 2017
Ioana E.
14 iulie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 30 iunie 2017
Bogdan V.
28 noiembrie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 20 noiembrie 2017
Adrian N.
12 iunie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 03 iunie 2018
Nachiu A.
06 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 28 aprilie 2020
Olga B.
30 martie 2021
Rating: 4

a cumparat acest produs în 19 martie 2021
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu