Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de camelia, bio, 50ml, Mayam

Cod produs: 6424414013472

Producator: MAYAM

17.40 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de camelia, bio, 50ml, Mayam

 

Uleiul de Camelia, cunoscut si sub denumirea de ulei de ceai verde, este considerat secretul frumusetii gheiselor. Acesta este extras din semintele plantei de ceai, un arbust peren originar din Asia apreciat pentru substantele pretioase continute in frunzele tinere din care se prepara bauturi traditionale. 

Considerat de mult timp un adevarat elixir pentru sanatate si frumusete in Japonia si China, uleiul de Camelia este azi tot mai des utilizat in intreaga lume pentru ingrijirea pielii, parului si unghiilor.

Uleiul de Camelia este un ulei cu textura non-grasa, foarte bogat in acizi grasi omega-9, vitamine si squalan.

 

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife

 

Metoda de obtinere: prin presare la rece din seminte, urmat de un proces de dezodorizare in concordanta cu standardele de certificare organica

 

Proprietati organoleptice: lichid clar galben auriu, miros usor dulceag

 

Ingrediente (INCI): camellia sinensis oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

 

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT

 

Proprietatile uleiului de camelia:

* fin emolient, hidratant

* sporeste elasticitatea pielii

* textura placuta, non-grasa, se absoarbe repede

* catifeleaza si netezeste pielea

* echilibreaza bariera naturala a pielii

* combate semnele de imbatranire a pielii

* reduce usor petele de varsta, pigmentatiile 

* protejeaza pielea impotriva factorilor de mediu

* hraneste si fortifica parul, unghiile

 

Recomandari, aplicatii:

* potrivit pentru toate tipurile de ten

* benefic in special pentru tenul uscat

* ingrijirea pielii mature, lipsite de tonus 

* imbunatatirea elasticitatii si tonusului pielii

* ingrijirea zonei ochilor

* unghii fragile, maini uscate

* ingrijirea pielii afectate de actiunea factorilor de mediu

* util pentru par uscat, casant, lipsit de luciu si vitalitate

 

Mod de utilizare:

* pentru ingrijirea pielii, parului si a unghiilor sau ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor

 

Se pot prepara:

* creme de zi si de noapte pentru toate tipurile de ten

* creme si seruri pentru ten tern, matur, lipsit de tonus

* creme, mixuri uleioase, seruri si tratamente anti-rid

* creme, mulsii, lapte de corp

* produse de ingrijire a pielii delicate, inclusiv la copii

* seruri si creme pentru contur de ochi

* ulei pentru intarirea unghiilor fragile, casante 

* masti, seruri, creme capilare

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de razele solare

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
4 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
ioana s.
22 noiembrie 2016
Rating: 5

e preferatul meu

a cumparat acest produs în 04 noiembrie 2016
Sofia D.
17 iulie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 06 iulie 2017
Alexandru G.
26 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 17 mai 2020
Ica Simona B.
26 noiembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 16 noiembrie 2020
Adauga un comentariu