Produsul a fost adaugat in cos

Squalan de masline, 50ml, Mayam

Cod produs: 6424414011034

Producator: MAYAM

21.60 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Squalan de masline, 50ml, Mayam

 

Este un derivat pur vegetal obtinut din masline, stabil oxidativ si are structura similara cu celulele epidermei. Squalanul se gaseste in piele in mod natural, printre principalii compusi ai filmului hidrolipidic.

Scualanul potenteaza abilitatea naturala a pielii de a se regenera, hraneste si hidrateaza tesutul cutanat. Efectele benefice asupra pielii includ o scadere a tendintelor de uscare, reducerea procesului de formare a ridurilor, diminuarea riscului de descuamare a pielii.

Este un activ cosmetic polivalent, foarte placut pe piele datorita constitutiei non-grase, se absoarbe usor si confera suplete pielii. Este remarcat si pentru faptul ca mareste permeabilitatea pielii, devenind astfel un ingredient util in transportarea principiilor active.

 

Proprietati organoleptice: lichid clar uleios, incolor, miros slab aproape inodor

 

Pe piele: se absoarbe rapid, senzatie non-grasa

 

Ingrediente (INCI): olive squalane

 

Proprietatile squalanului:

* excelent emolient

* biomimetic, este similar cu lipidele prezente in piele

* protejeaza pielea de iritatii si alergeni

* protejeaza pielea impotriva deshidratarii 

* estompeaza ridurile fine

* confera elasticitate si suplete pielii

* restaureaza bariera lipidica a pielii

* netezeste firele de par

 

Recomandari, aplicatii:

* este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten

* ingrijirea pielii uscate, deshidratate

* ingrijirea pielii expuse la factorii de mediu

* masaj facial

* tratamente antirid si anti-age

* ingrijirea zonei ochilor

* ingrijirea si infrumusetarea parului

* aplicatii cu scop de regenerare a pielii

 

Mod de utilizare:

* se poate aplica pe piele ca atare, dar de regula este indicat sa se foloseasca in combinatie cu uleiuri vegetale sau ca ingredient cosmetic

* ca ingredient este util intr-o mare varietate de preparate cosmetice pentru ten, corp si par

* in emulsii se adauga la faza uleioasa fiind rezistent la incalzire

* ca ingredient in creme si balsamuri pentru corp unde pielea are nevoie de protectie si regenerare

* ca ingredient activ pentru seruri faciale si seruri pentru ingrijirea zona ochilor

* pentru prepararea compozitiilor de machiaj si de ingrijire a buzelor

* pentru uleiuri de masaj cu textura mai uscata

* ca ingredient in balsamuri si creme capilare

 

Sinergii speciale:

* cu ulei de argan si ulei de rosa mosqueta pentru un ser anti-age

* cu ulei de borago, ulei de trandafiri macerat si ulei esential de geraniu pentru masaj facial

* cu vitamina A, coenzima Q10 si ulei de luminita serii pentru un ser de noapte regenerator forte

* cu ulei de vanilie si un ulei esential adecvat pentru un masaj corporal

* cu ulei de Monoi de Tahiti pentru o masca de par

* cu ulei de broccoli si ulei esential de ylang-ylang pentru un ser de par

* cu silicon vegetal in fond de ten si creme ”oil-free”

 

Mod de pastrare: in loc racoros, ferit de lumina si umiditate

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu