Produsul a fost adaugat in cos

Ulei esential de Santal Amyris, 10 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011812

Producator: MAYAM

19.90 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei esential de Santal Amyris, 10 ml, Mayam

 

Lemnul arborelui de santal de Haiti este atat de bogat in uleiuri incat este folosit ca si candela de locuitorii din Haiti, intrucat arde un timp indelungat. Uleiul esential distilat din lemnul arborelui degaja un parfum balsamic, lemnos, cu note de mosc, si este utilizat in parfumerie, aromaterapie si in aplicatii cosmetice.

 

Nota: a nu se confunda cu uleiul esential din lemn de santal (santalum album) care are un miros similar dar mai intens si pregnant, si care este mult mai scump.

 

Alte denumiri: amiris, santal de haiti, santal rosu

 

Metoda de obtinere: prin distilare cu vapori de apa din partile lemnoase

 

Proprietati organoleptice: lichid limpede de vascozitate medie, culoare galben-maroniu

 

Descriere olfactiva: lemnos, balsamic, cald, cu note subtile de mosc

 

Ingrediente (INCI): amyris balsamifera bark oil

 

Proprietatile uleiului de santal amyris:

* decongestionant limfatic si venos

* stimulator al circulatiei periferice

* stimuleaza activitatea cardiaca

* echilibrant, adaptogen

* pozitivant, util in stari de convalescenta, angoase, oboseala

* favorizeaza un climat potrivit pentru relaxare si meditatie

* parfumant cu note de baza, fixator de parfum

 

Cum se foloseste uleiul de santal amyris:

* este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice si compozitii pentru aromaterapie

* diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj aromaterapeutic pe spate sau plexul solar

* ca ingredient in creme si balsamuri pentru probleme venoase si circulatorii, varice

* ca esenta parfumanta cu note orientale dar si ca activ cosmetic pentru poduse de ingrijire si igiena, inclusiv pentru barbati

* ca ingredient pentru preparate de ingrijire a parului

* prin vaporizare, difuzare aeriana sau cu lampa de aromaterapie, asociat cu alte esente, pentru o atmosfera relaxanta, potrivita pentru reculegere sau meditatie

* alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide, ca nota de baza si fixator

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare:

* ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare

* a se evita contactul cu ochii

* contraindicat in trimestrul I de sarcina

* a nu se lasa la indemana copiilor

* uz extern


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
7 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Dan R.
16 iunie 2016
Rating: 4

a cumparat acest produs în 08 iunie 2016
Sergiu C.
06 iulie 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs în 28 iunie 2016
Ioana E.
14 iulie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 30 iunie 2017
Marius N.
05 aprilie 2018
Rating: 3

a cumparat acest produs în 28 martie 2018
Diana B.
21 iulie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 12 iulie 2020
Galko E.
17 noiembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 08 noiembrie 2020
Diana M.
23 noiembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 13 noiembrie 2020
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu