Produsul a fost adaugat in cos

Ulei esential de Patchouli, 10 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011676

Producator: MAYAM

13.63 Lei

cu TVA inclus

Pentru moment produsul nu este in stoc. Puteti lasa mai jos o adresa de email si va vom anunta cand va fi disponibil din nou. Multumim.

Te rugam sa verifici daca email-ul este corect!

  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei esential de Patchouli, 10 ml, Mayam

 

Patchouli - sau Paciuli - o planta originara din Asia, al carei frunze si esente extrase au fost folosite de mult timp pentru parfumarea tesaturilor de matase si casmir, dar si pentru virtutile sale antiseptice sau afrodisiace. Frunzele proaspete de patchouli nu au miros decat dupa ce sunt uscate si trecute printr-un proces natural de fermentare, apoi devenind extrem de aromate.

Uleiul esential extras din aceste frunze se matureaza odata cu trecerea timpului, furnizand parfum profund, misterios si fermecator. Profilul biochimic al uleiului esential de Patchouli este unul deosebit, prezinta substante mai rar regasite in uleiurile esentiale. Uleiul esential de patchouli este o esenta omniprezenta in trusa parfumierilor.

 

Metoda de obtinere: prin distilare cu vapori de apa din frunze

 

Proprietati organoleptice: lichid clar de culoare maronie, vascozitate medie

 

Descriere olfactiva: miros intens si persistent, oriental, pamantiu, lemnos, cu note picante si de fum

 

Ingrediente (INCI): pogostemon cablin leaf oil

 

Proprietatile uleiului de patchouli:

* regenerator cutanat, favorizeaza reinnoirea tesuturilor

* cicatrizant, citofilactic, strimuleaza regenerarea celulelor pielii

* tonic si decongestionant venos, favorizeaza circulatia periferica

* afrodisiac, tonic nervos si stimulator, sedativ nervos in doze mai mari

* usor antiinfectios si antiseptic

* esenta parfumanta cu note de baza

 

Recomandari, aplicatii:

* ingrijirea pielii afectate de eczeme, dermatoze, micoze, procese inflamatorii

* ingrijirea pielii deteriorate, crapate, ranite

* ingrijirea tenului matur, ridat, congestionat, asfixic

* probleme circulatorii: varice, hemoroizi, retentii de apa, celulita

* ajutor in caz de epuizare, astenie, impotenta si frigiditate

* formularea parfumurilor, in special a celor orientale sau barbatesti

 

Cum se foloseste uleiul de patchouli:

* este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie

* ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor destinate ingrijirii tenului: creme, seruri, uleiuri faciale, masti

* ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, unguente si geluri destinate problemelor circulatorii si pentru remodelare corporala

* combinat cu uleiuri vegetale si eventual alte ingrediente active specifice, sub forma de masaj circulator sau anticelulitic

* pentru masaj aromaterapeutic, diluat in ulei vegetal, combinat eventual si cu alte esente specifice; masajul se poate aplica pe tot corpul sau de-alungul coloanei

* alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

* ca esenta parfumanta, alaturi de alte esente, pentru deodorante si sapunuri

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare:

* ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare

* a se evita contactul cu ochii

* contraindicat in trimestrul I de sarcina

* a nu se lasa la indemana copiilor

* uz extern


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
16 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
carmen c.
21 februarie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 11 februarie 2017
Cristina B.
29 ianuarie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 19 ianuarie 2018
Didier C.
19 aprilie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 10 aprilie 2018
Adrian N.
12 iunie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 03 iunie 2018
CAROLINA T.
16 iunie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 07 iunie 2018
Diana C.
01 octombrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 septembrie 2018
ADINA P.
11 martie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 05 decembrie 2018
milos n.
31 iulie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 22 iulie 2019
Mihaela T.
06 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 aprilie 2020
Diana B.
21 iulie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 12 iulie 2020
Bodnarciuc M.
07 octombrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 28 septembrie 2020
Alexandra T.
09 februarie 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 31 ianuarie 2021
Alexandra P.
26 februarie 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 18 februarie 2021
Olga B.
30 martie 2021
Rating: 4

a cumparat acest produs în 19 martie 2021
Lenuta U.
01 aprilie 2021
Rating: 5

Foarte parfumat

a cumparat acest produs în 24 martie 2021
Adrian M.
22 septembrie 2021
Rating: 4

a cumparat acest produs în 14 septembrie 2021
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu