Produsul a fost adaugat in cos

Ulei esential de fenicul dulce, 10 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011706

Producator: MAYAM

10.47 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei esential de fenicul dulce, 10 ml, Mayam

 

Feniculul face parte din familia umbreliferelor. Este nativ in Asia unde creste spontan si fiind aclimatizat se cultiva azi si in zonele temperate. Seamana cu mararul, anasonul si chimenul. Utilizarea uleiului esential de fenicul dar si a extractelor sau a plantei sub forma de condiment se face din timpuri stravechi. Feniculul este folosit in bucatarii traditionale din Iran, China, Sri Lanka sau India.

Uleiul esential de fenicul este apreciat ca activ cosmetic in compozitiile anticelulitice si remodelante. Este antispasmodic, emenagog si digestiv. Se foloseste si pentru aromatizarea pastelor de dinti.

 

Metoda de obtinere: prin distilarea cu aburi a semintelor

 

Proprietati organoleptice: lichid clar galbui, vascozitate redusa

 

Descriere olfactiva: miros proaspat, dulceag, agreabil, similar cu anasonul

 

Ingrediente (INCI): foeniculum vulgare dulce seed oil

 

Proprietatile uleiului de fenicul:

* drenant

* tonic general

* antispasmodic

* emenagog, estrogenic

* stimulent al apetitului,digestiv

 

Recomandari, aplicatii:

* celulita, retentii de apa

* edeme, pungi sub ochi

* tuse spastica, congestie pulmonara

* indigestie, digestie lenta, colici abdominale

* gingivita, halena

* adjuvant extern in menopauza, amenoree

 

Cum se foloseste uleiul de fenicul:

* diluat in ulei vegetal pentru masaje drenante

* diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj pe abdomen in caz de amenoree, tulburari menstruale

* ca ingredient in creme si balsamuri anticelulitice, preparate pentru remodelare corporala, slabire

* in compozitii pentru eliminarea retentiei de apa, serumuri, creme pentru zona ochilor

* diluat in ulei vegetal, aplicat pe gingii prin masaj in caz de inflamatii sau halena

* ca aroma pentru pasta de dinti

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare:

* ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare

* a se evita utilizarea de catre persoanele cu patologii estrogeno-dependente

* contraindicata aplicarea pe zona abdominala in sarcina

* a se evita contactul cu ochii

* a nu se lasa la indemana copiilor

* uz extern; uzul intern se recomanda sub indrumarea unui medic sau aromaterapeut


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
5 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Adrian N.
12 iunie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 03 iunie 2018
Sinpetrean C.
14 iunie 2018
Rating: 5

Il folosesc in combinatie cu ulei de gref, ulei de piper negru, ulei de ienupar si ulei din samburi de struguri albi. Iese un ulei impotriva celulitei foarte bun si sanatos.

a cumparat acest produs în 05 iunie 2018
Lenuta U.
07 septembrie 2018
Rating: 5

Il folosesc in difuzor de aromaterapie dar si pentru picioare umflate. are un miros dulce, imi place foarte mult

a cumparat acest produs în 14 august 2018
Gheorghita C.
19 noiembrie 2020
Rating: 3

a cumparat acest produs în 10 noiembrie 2020
Nicoleta S.
11 februarie 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 03 februarie 2021
Adauga un comentariu