product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

SOiL Ulei Esential Niaouli, Organic ECOCERT, 10ml

 • SOiL Ulei Esential Niaouli, Organic ECOCERT, 10ml picture - 1
 • SOiL Ulei Esential Niaouli, Organic ECOCERT, 10ml picture - 1
SOiL Ulei Esential Niaouli, Organic ECOCERT, 10ml

Cod produs: 60014979

Produs de: SOiL

 • Checkmark icon Certificat Bio  
 • Checkmark icon Vegan  
 • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
 • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
 • icon 30 zile drept de retur gratuit
SOiL Ulei Esential Niaouli, Organic ECOCERT, 10ml-picture
SOiL Ulei Esential Niaouli, Organic ECOCERT, 10ml

31.61 Lei

Cu TVA inclus

 • 3% reducere
 • 5% reducere

SOiL Ulei Esential Niaouli, Organic ECOCERT, 10ml

 

SOiL Ulei Esențial Niaouli (Melaleuca quinquenervia) Pur 100% Organic ECOCERT 10 ml | Uleiul Expectorant

Ulei Esențial Pur, 100% Certificat Organic ECOCERT
Single Plant
10 ml

 

Proprietăți

 • Adaptat îngrijirii pielii
 • Proprietăți expectorante
 • Antiseptic și vindecător
 • Iz proaspăt rășinos

 

Ingrediente

Ulei esențial organic de Niaouli (Melaleuca quinquenervia)

 

Descriere

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.

Niaouli este un copac mic cu scoarță uscată și subțire. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și ramurilor de Niaouli. Având proprietăți antiseptice și vindecătoare, Uleiul esențial de Niaouli este util pentru arsuri și tăieturi și este bine adaptat îngrijirii pielii, datorită faptului că nu este iritant. Niaouli are un iz proaspăt și rășinos. Proprietățile sale expectorante îl recomandă pentru infecțiile tractului respirator.

SOiL Ulei Esențial Niaouli (Melaleuca quinquenervia) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

 

Mod de utilizare

ATENȚIE

Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils).

A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Precauții: Nu este toxic

Combinații sugerate: Busuioc, Eucalipt, Fenicul, Ienupăr, Lavandă, Lămâie, Lămâie verde, Portocală Dulce, Pin, Rozmarin, Mentă, Arbore de Ceai, Cimbru

Baie:

Adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

Masaj:

Adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

Inhalații:

Adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

Arzătoare și difuzoare:

Umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

 

Certificări

SOiL Ulei Esențial Niaouli (Melaleuca quinquenervia) Pur Organic ECOCERT 10 ml este 100% certificat organic de către ECOCERT.

Despre SOiL

SOiL s-a născut dintr-o afacere de familie, într-o fermă pentru cultivarea ecologică a plantelor pentru uleiuri esențiale în Zululand (Africa de Sud). Proprietarii fermei, familia McMurray, cultivă plante aromatice și medicinale și distilează uleiuri esențiale încă din anul 2001. SOiL a fost prima companie din Africa de Sud care a reușit să producă o gamă completă de uleiuri esențiale 100% Certificate Organic. Ferma în care a luat naștere SOiL se numește Groenkop (Dealul Verde) și este amplasată lângă valea Emakhoseni sau „Valea Regilor Zulu”. Ferma este izolată de centrele industriale și ferită de poluare. Pentru confirmarea calității și respectarea standardelor internaționale ale gradului terapeutic ale tuturor  uleiurilor esențiale, SOiL folosește gaz cromatografia, analiza chimică cu unul dintre cele mai înalte grade de sensibilitate.

Achiziționând SOiL participați activ la protejarea mediului înconjurător.

4.00
(1 recenzie)
5 stele
(0)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Carmina P.
Tag icon a cumparat acest produs în 04 martie 2021
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon