Produsul a fost adaugat in cos

Eco Fix, insecticid, 500 ml, Norofert

Cod produs: 2F50218582

Producator: Norofert

74.40 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 Eco Fix, insecticid, 500 ml,  Norofert

 

ECO FIX - INSECTICID este un produs ecologic formulat pe baza de uleiuri vegetale cu actiune directa si repelenta asupra unui spectru larg de insecte daunatoare plantelor.

Prin continutul sau, actioneaza asupra insectelor acoperindu-le cu o pelicula subtire de ulei (distrugerea insectelor prin sufocare), respectiv tinandu-le la distanta datorita uleiurilor aromatice (actiune repelenta).

Actioneaza cu succes impotriva paianjenilor, acarienilor, afidelor si viermilor de ghiveci (atunci cand este aplicat direct pe vierme), inhibandu-le hranirea prin crearea unui disconfort cauzat de mixul de uleiuri vegetale si minerale.

Avantajele aplicarii aminoacizilor organici vegetali:

Datorita formulei 100% ecologice nu este daunator pentru om si animale.

ECO FIX - INSECTICID contine doar materii prime ecologice, fara adaos de substante toxice pentru om si animale.

Mod de aplicare:

Produsul se poate aplica direct pe frunze pe de primavara pana toamna, o data la doua saptamani prin pulverizari repetate pana cand particulele ajung pe toata suprafata plantei.

ATENTIE! NU TREBUIE SA REALIZATI O IMBAIERE A PLANTEI! Produsul trebuie pulverizat de la o distanta de 20 cm, suficient cat particulele sa ajunga pe suprafata frunzelor.

Produsul poate fi aplicat si impotriva viermilor de ghiveci astfel: atunci cand viermii au dimensiuni foarte mici (2-3 mm) se pulverizeaza pe toata suprafata pamantului din ghiveci, iar atunci cand viermi au ajuns la dimensiuni mari (2-3 cm) se aplica direct pe vierme (imbaiere).

Nu depasiti frecventa recomandata! Agitati flaconul inainte de pulverizare!

Stocare si precautii:

Pastrati recipientul la loc uscat si racoros, departe de actiunea directa a luminii si a razelor de soare! Temperatura recomandata de pastrare: 20 - 35 grade Celsius.

A nu se tine la indemana copiilor!

Alte informatii:

Produsul contine materii prime folosite in agricultura ecologica.

Produsul nu este toxic pentru om si animale si respecta toate prevederile Reg. CE 889/2008 de punere in aplicare a Reg. CE 834/2007 privind regulile si restrictiile agriculturii ecologice.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu