Produsul a fost adaugat in cos
  • - 15%

Vitamina C lichida Bio, Health Nutrition, 500 ml

Cod produs: 790223100402

75.00 Lei

63.75 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Vitamina C lichida Bio, Health Nutrition, 500 ml

Vitamina C este un nutrient esențial vieții, solubil în apă, implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmițători (substanțe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic și al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbția fierului la nivelul tubului digestiv.

Vitamina C lichida BIO inglobeaza efectele finefacatoare ale Acerolei (Visina de Barbados), contine peste 150 de fitonutrienti, printre care si bioflavonoidele.

Proprietatile Vitaminei C lichide 100% naturale:

Vitamina C lichida BIO este necesară la producerea de colagen în țesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente în întreg organismul, asigurându-i acestuia o structură stabilă, dar flexibilă. Unele țesuturi au un procentaj mai ridicat de colagen în conținut, în special pielea, membranele mucoase, dinții și oasele.

Vitamina C lichida BIO este necesară la sinteza dopaminei, noradrenalinei și adrenalinei în sistemul nervos sau în glandele suprarenale.

Vitamina C lichida BIO este de asemenea necesară la sintetizarea carnitinei, care este importantă în transferul energiei la nivelul celulelor.

Este un puternic antioxidant.

Nici un organ nu face rezerve de vitamina C ca funcție principală a sa, așa că organismul rămâne foarte repede fără această substanță dacă nu există un aport continuu care să fie absorbit prin sistemul digestiv.

Mai multe informatii
Ingrediente Suc din fructe de Acerola (Malpighia glabra)* – 100% pur (*cultura certificata BIO)
Efecte Administrarea de vitamina C lichida BIO este recomandata in special in cazul stărilor de oboseală, al tulburărilor capilare și venoase, în cazul creștereii anormale a concentrației sangvine de methemoglobină, moleculă incapabilă să transporte oxigenul).
Prezentare Volum net 500 ml

 

Fabricat in UE (NCT, Germania)

Parerile utilizatorilor
3 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Adriana S.
29 aprilie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 aprilie 2020
Legman C.
02 decembrie 2020
Rating: 5

Vitamina c cu biodisponibilitate ridicata, foarte eficienta.

a cumparat acest produs în 23 noiembrie 2020
Dmitry F.
30 august 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 16 august 2021
Adauga un comentariu