Produsul a fost adaugat in cos

Seleniu 200mcg 50tb SOLGAR

Cod produs: 033984025561

Producator: Solgar

73.05 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Seleniu/Selenium 200 μg 50 tabs.

 

Seleniul reprezinta un oligoelement ce, in cantitati reduse exercita un efect benefic asupra sanatatii. Rolurile seleniului in organism sunt descoperiri de data recenta si se pare ca el exercita un important efect hepatoprotector (formand alaturi de vitamina E si tiaminoacizi, factorul hepatic 30).

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.


Fiecare tabletă asigură:
Seleniu (sub formă de L-selenometionină) 200µg, 364%VNR*.

 

Atentie! Suplimentele nutritive nu pot înlocui regimul sănătos de alimentare.

Dacă sunteți însărcinată, alăptaţi, luaţi medicamente sau suferiți de o afecțiune medicală, este obligatoriu să consultați medicul înainte de administrare.


 

Din 1947 și până astăzi, Solgar a rămas expertul în știința, tehnologia și educația nutriției.  Echipa responsabilă pentru dezvoltarea noilor produse este formată din biochimiști de top, nutriționiști și cercetători din industrie. Prin urmare, formulele științific avansate ale Solgar se bazează pe știința nutriției și cele mai recente cercetări și tehnologii. Devotamentul Solgar față de știința nutriției este evident nu numai în toate produsele sale dar și la fiecare nivel al procesului de producție, dat fiind faptul că toate procedurile urmate în ceea ce privește controlul calității sunt deosebit de stricte.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos