Produsul a fost adaugat in cos

Lipolife - Nucleotide complex lipozomal 250ml

Cod produs: 102460

Producator: Lipolife

347.30 Lei

cu TVA inclus
Potrivit pentru copii, Vegetarian, Non-GMO, Fara gluten, Fara lactoza, Fara zahar,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Lipolife - Nucleotide complex lipozomal 250ml

Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.

Nucleotidele sunt "caramizile" din care este construit ADN-ul si ARN-ul nostru. Ele sunt prezente in fiecare celula a corpului nostru, iar suplimentand numarul lor in forma lipozomala, ne asiguram ca acestea ajung direct in celula, sprijinind astfel rapid functionarea si regenerarea celulelor. Corpul nostru produce in fiecare clipa milioane de noi celule pentru a inlocui sau repara pe cele deteriorate, astfel incat are nevoie de nucleotide pentru a putea face acest lucru.
Nucleotidele sprijina sistemul imunitar, sistemul digestiv, articulatiile, oasele, fiind deosebit de indicate si la sportivi. Practic ele sustin toata buna functionare a corpului nostru.

Un avantaj al suplimentelor lipozomale Lipolife este ca nu contine cantitati mari de alcool si soia precum alte suplimente lipozomale, contine doar urme de alcool, iar soia a fost inlocuita cu lecitina din floarea soarelui. De asemenea, nu contine nici zahar. 

Mod de administrare: 5ml pe zi in doza unica, echivalentul a 250mg de Nucleotide Complex. Se poate amesteca/dilua in apa sau suc natural. A se agita bine inainte de utilizare. La recomandarea medicului, dozele standard se pot mari sau micsora.

Un flacon de 250ml = 50 de portii pentru 50 de zile.

Ingrediente: nucleotide complex, Phosphatidylcholine derivate din lecitina de floarea soarelui, Vitamina E (antioxidant), Potassium Sorbate (conservant), apa, urme de Ethanol si Glycerol.

Important din Anglia

flacon cu 250ml prevazut cu capac de dozare.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos