Produsul a fost adaugat in cos

Beta Glucan 200mg, 30cps, Solaray

Cod produs: 76280008746

Producator: Solaray

115.45 Lei

cu TVA inclus
Vegan,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Beta Glucan 200mg, 30cps, Solaray

 

Efecte si beneficii:

* echilibrarea sistemului imunitar, prin :

 sustinerea activitatii si diferentierii celulelor implicate in aparitia raspunsului imunitar: macrofage, neutrofile si limfocite T (favorizeaza activarea IL-2, TNF-α, oxidului nitric si gama interferonului), ce actioneaza asupra diversilor factori perturbatori

 mentinerea procesului normal de diviziune celulara

* echilibrarea metabolismului lipidic si glucidic, prin :

 mentinerea nivelului normal al colesterolului plasmatic total si al LDL-colesterolului; ofera suport in limitarea absorbtiei lipidelor de la nivel intestinal

 sustinerea controlului nivelului glicemic sangvin normal si al presiunii arteriale normale

 

Compozitie (Per 1 capsula):

Beta Glucan (1,3/1,6)(extras din peretii celulelor de drojdii)...........200 mg

 

Mod de administrare:

1 capsula/zi cu 200ml de apa, preferabil pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu