Produsul a fost adaugat in cos

Ceai Matcha BIO, Infused, Imperial, 30gr

Cod produs: 684753680056

Producator: Infused

184.00 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Ceai Matcha BIO, Infused, Imperial, 30gr

Ceaiurile Matcha bio Infused (Ceremonial si Imperial) provin din plante de calitate superioara ce au fost atent selectionate, pentru a raspunde cat mai bine unui raport calitate pret corect si celor mai exigente dorinte ale cunoscatorilor acestei minunate pudre.

 

Matcha Imperial Infused are personalitate rafinata, eleganta si o vibratie unica! Este un ceai de top, cu adevarat imperial, o sursa exceptionala de energie cu proprietati si beneficii de invidiat! Un gust savuros (umami), fin, discret vegetal si proaspat si o aroma blanda, delicata. Matcha Bio Imperial Infused este un ceai japonez organic de calitate ceremoniala de top, fiind o incantare pentru iubitorii si cunoscatorii ceaiului Matcha.

Pudra provine din prima recolta de ceai de primavara. S-au folosit cele mai tinere frunze de ceai, iar culturile au fost umbrite timp de aproximativ 21 zile, dovada fiind culoarea verde vibrant si continutul ridicat de clorofila si substante nutritive.

Recoltarea frunzelor se face manual, acordandu-se atentie marita procesului; doar cele mai tinere frunzulite fiind culese.

Macinarea pudrei este facuta traditional, cu ajutorul morilor de piatra; cantitatea obtinuta fiind de aproximativ 30 g/ora. Aceasta metoda permite pastrarea substantelor nutritive.

Materia prima provine din soiuri si culturi diferite de ceai verde, beneficiind de calitatile fiecareia dintre acestea. Culturile sunt situate in regiunea Kagoshima (sudul Japoniei), iar calitatea este certificata 100% naturala, organica.

 

Ingrediente

100% pudra de ceaiverde bio (Camellia sinensis) Japonia (Kagoshima).

Produsul nu contine coloranti sau ingrediente cu potential alergenic.

 

 

Continut de vitamine si minerale 

Are un continut ridicat de clorofila, care se datoreaza umbririi frunzelor inainte de recoltare;

Contine calciu, fier, potasiu, zinc, fosfor, magneziu si vitamina C si grupul vitaminelor B;

Este bogat in aminoacizi, in special L-Teanina, care este recunoscuta pentru beneficiile sale asupra sanatatii creierului;

Contine o cantitate impresionanta de antioxidanti.

 

100 g pudra de ceaicontin in medie:

sodiu 6 mg

vitamina B 2  1,35 mg 

potasiu 2700 mg

vitamina B 3  4 mg 

calciu 420 mg

vitamina B 6  0,96 mg

magneziu 230 mg

vitamina B 9 1200 micro g

fosfor 350 mg 

vitamina C 60 mg 

fier 17 mg

cafeina 3,2 g 

zinc 6,3 mg

taninuri 10 g

cupru 0,6 mg

 

 

 

Valori nutritionale

100 g pudra de ceai contin in medie:

valoare energetica: 1356 kJ / 324 kcal

proteine: 29,6 g

carbohidrati: 39.5 g

lipide: 5,3 g

apa: 5g

colesterol: 0g

 

 

Beneficii si utilizari

·  Este o sursa exceptionala de antioxidanti (incluzand catehina EGCG - renumita pentru reducerea inflamatiilor si in prevenirea bolilor de inima, diabetului sau a cancerului);

·   Reduce nivelul colesterolului si zaharul din sange;

·   Ajuta la arderea grasimilor, fiind indicat in curele de slabit;

·   Detoxifiaza organismul si ajuta ficatul sa functioneze la nivel optim;

·  Energizeaza intreg organismul, dar spre deosebire de alte produse pe baza de cofeina, efectul acestuia se mentine o perioada indelungata;

·   Reduce stresul si creste capacitatea de concentrare;

·   Creeaza un echilibru intre starea de concentrare si cea de relaxare;

·   Are un puternic efect antioxidant, impiedicand inmultirea celulelor canceroase;

·   Imbunatateste memoria si functiile cerebrale;

·   Fortifica sistemul imunitar;

·   Protejeaza inima;

·   Are efecte benefice asupra tenului.

 

 

Mod de preparare

Ceaiul Matcha se prepara dupa o tehnica specifica japoneza. Aceasta consta in amestecarea pudrei Matcha in apa fierbinte, cu ajutorul unui tel (pamatuf special) din lemn de bambus, denumit chansen.

Se adauga una sau doua masuri de pudra de Matcha (o jumatate de lingurita - aproximativ 1g) intr-un bol, preferabil printr-o sita fina. Se toarna 80 - 100ml apa la temperatura de 70-80 de grade Celsius si se amesteca bine in zig-zag folosind pamatuful (fara a se presa pe fundul bolului) pana cand la suprafata se formeaza o spuma cremoasa. Se consuma direct din bol.

 

 

Mod de pastrare: A se pastra, preferabil, in ambalajul original, inchis, intr-un spatiu uscat si racoros, ferit de lumina.

 

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos