Cacao liquor (masa de cacao) raw bio, 250g - Obio
Cod produs: 6426333000014
Produs de: Obio
-
Fara zahar adaugat
-
Certificat Bio
-
Vegan
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
-
Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
-
30 zile drept de retur gratuit

39.19 Lei
Cu TVA inclus
- 3% reducere
- 5% reducere
Cacao liquor (masa de cacao) raw bio, 250g - Obio
Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)
Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!
De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2423Kj/ 588Kcal
Grasimi: 51.6g din care saturate 32.3g
Carbohidrati: 4.7g din care zaharuri <0.1g
Proteine: 14g
Fibre: 24.5g
Saruri: 0.006g
Produs certificat organic.
Gramaj: 250g
Excelenta
E ceva deosebit, doar pentru cunoscători
Este foarte gustoasă
” Cacao liquor este un produs raw, care se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade). “
Ar fi indicat sa se menționeze la cate grade a fost topită.
Arata bine, gustul e asa cum trebuie, recomand!!
Excelent!
Nota 10