Produsul a fost adaugat in cos

Hurom HH Elite

Cod produs: 1902

Producator: Hurom

1599.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Hurom HH Elite storcător vertical cu presare la rece

Dovedind calități excepționale și o rezistență de invidiat, Hurom HH Elite a reprezentat un punct de cotitură în producția de storcătoare lente cu presare la rece. Acesta este primul aparat din istorie care a beneficiat de clapetă de control a evacuării resturilor, noua funcție oferind utilizatorului posibilitatea de a regla presiunea de stoarcere și astfel a corecta textura sucului în timpul procesării. Procesarea la presiune mai mare înseamnă un conținut mai mare de pulpă în sucul proaspăt stors deci mai mult din fructul sau leguma procesată iar opțiunea de a procesa la un nivel mai scăzut al presiunii produce un suc mai lichid, cu mai puțină pulpă. Toate aceste modificări pot fi făcute foarte simplu, în timp ce stoarceți, doar ajustând poziția clapetei de control a evacuării resturilor.

Sistemul de stoarcere ultra-lentă la 43 de rotații pe minut asigură un conținut maxim de minerale, vitamine, enzime și fitonutrienți în sucul proaspăt stors, reducând la minim nivelul și numărul proceselor oxidative. Noul ax melcat cu două părți tăietoare asigura o eficiență sporită dar și o omogenizare mai bună a sucului, în condițiile în care fructele și legumele sunt mărunțite mai bine înainte de fi stoarse. În pachetul aparatului sunt incluse două site din ULTEM, material de ultimă-generație, foarte rezistent și care vă permite să stoarceți suc sau să obține piureuri, nectare, terciuri sau smoothies chiar și din cele mai dure rădăcinoase. Multiplele sisteme de siguranță previn apariția accidentelor casnice dar și deteriorarea aparatului iar consumul redus de energie face ca aparatul să fie foarte eficient și prietenos cu mediul.

Este ușor de montat/demontat, având doar 4 piese care trebuie asamblate, acestea nu sunt contondente sau dificil de plasat la locul lor iar calitatea materialelor din care sunt fabricate acestea denotă proiectare ingenioasă și atenție la detalii. Dincolo de sucurile de fructe, legume și/sau frunze pe care le puteți stoarce cu acest aparat, se poate obține lapte din migdale, soia, nuci, caju, delicioase smoothies sau chiar înghețată*.

*Consultaţi manualul de utilizare al storcătorului Hurom HH Elite storcător vertical cu presare la rece şi condiţiile în care poate fi făcută îngheţată
**Garanția oferită de Hurom România pentru acest model este de 10 ani pentru motor, respectiv 2 ani pentru restul pieselor.

Manualul de utilizare poate fi descarcat de aici.

Specificaţii


5,40 KG

Garanție: 2/10 ani**

220-240 V, 50 Hz,
150 W

Motor cu inducție, monofazat

500 ml

Max. 30 de minute

223x159x418mm

Plastic

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos