Produsul a fost adaugat in cos

Hurom HE

Cod produs: 1659

Producator: Hurom

1387.34 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Hurom seria HE - disponibil in 3 culori: gri, rosu, ivory

Storcatorul Hurom seria HE este un storcator nou si eficient storcator scos pe piata de Hurom.


Storcatorul HE-DBE04 slow juicer nu este un blender sau un storcator centrifugal, el foloseste o tehnologie revolutionara de stoarcere cu un ax melcat cu ajutorul caruia se obtine prin presare la rece o stoarcere naturala a sucului din fructe sau legume, fara degradarea acestuia prin incalzire sau frecare, ca si in cazul storcatoarelor traditionale cu lama sau centrifuga.
Sucul rezultat prin stoarcerea cu HE-DBE04 fata de storcatoarele centrifugale, este mult mai sanatos, mai aspectos, neoxidat, cu mai multe vitamine si antioxidanti, cu un gust uimitor.
Acest tip de storcator a fost creat pentru cei care isi doresc o mai mare varietate de sucuri decat cele realizate cu storcatoarele cunoscute pana acum, acest storcator reuseste cu succes sa extraga suc din grau incoltit, patrunjel, si din alte verdeturi, din care era imposibila extragerea sucului pana acum.
Prin utilizarea acestei tehnologii de stoarcere prin presare la viteza mica se obtine cantitatea maxima de suc, cu pastrarea mai multor vitamine, cat si cresterea duratei de viata a storcatorului.


Hurom a patentat pentru prima data in lume tehnologia LSTS (Low Speed Type Screw) cu ajutorul careia se obtine un suc cu gust natural, culoare originala, mai multe vitamine, enzime si nutrienti.
Prin utilizarea acestei noi tehnologii, fructele si legumele sunt strivite in prealabil, urmand presarea la rece, obtinandu-se cantitatea maxima de suc posibila si reziduri uscate, asemeni unor stoarceri industriale.
HE face parte din cea mai noua generatie de storcatoare scos pe piata de Hurom, avand sita si axul melcat din ultem (un polimer de 8 ori mai tare decat materialul plastic normal).
Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, telină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc. Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, telină sau salată, etc. Puteti să mai preparati lapte de soia si de migdale. Face sucuri deosebite din orice tip de legume si fructe zemoase: citrice, mere, pere, pepene, castravete, rosii, kiwi, căpsuni, cirese, visine (fără sâmburi), rodie etc.


Tensiune alimentare: 230 V
Frecventa: 50 Hz
Putere:

Un storcător robust, care se descurcă ireproșabil fie că vine vorba de stoarcerea fructelor, legumelor, rădăcinoaselor sau frunzelor. Stoarce lent (72 rotații pe minut), prin presare la rece, fiind ideal pentru acele familii care își doresc un stil de viață sănătos. Dopul de silicon vă permite să amestecați sucul direct în aparat iar faptul că pachetul conține două site vă ajută să preparați atât sucuri limpezi, piureuri, smoothie cât și suc de roșii.

Specificații tehnice:

Tensiune de alimentare: 230-240 V

Frecvență: 50 Hz

Consum: 150 W

Rotații pe minut: 70 rpm

Dimensiunea bolului: 300 ml

Lungimea cablului: 1,4 m

Motor: motor cu inducție, monofazat

Greutate: 6,01 kg

Dimensiuni:

  • Lungime: 218 mm

  • Lățime: 160 mm

  • Înălțime: 405 mm

Durată recomandată de funcționare: continuu, maxim 30 de minute.

Site-pachet.jpg

GARANTIE: 5 ani motor si 2 ani restul pieselor

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos