Produse pentru sportivi

GOLDNUTRITION CREATINE 1000MG/60CPS

49.78 Lei

GOLDNUTRITION BCAA's 60CPS

62.00 Lei

Alimentatia sanatoasa a sportivilor este parte integranta a motivatiei de a avea un corp sanatos. Este important pentru un sportiv sa utilizeze surse de proteine sanatoase, precum si alte suplimente necesare uneori sportului amator sau de performanta.

Pe Obio.ro regasim o gama variata de produse destinate sportivilor vegani, vegetarieni, dar nu numai, orice sportiv fie el amator sau profesionist, sau orice persoana activa poate utiliza categoria de produse bio pentru sportivi.

Pudrele proteice de origine vegetala si bio sunt disponibile in diverse forme, de la pudre simple la mixuri. Shake-urile proteice bio de asemenea nu lipsesc. Peste 50 de sortimente de batoane proteice bio, precum si apa de cocos - cunoscuta fiind drept cel mai sanatos lichid izotonic, completeaza oferta de produse bio pentru sportivi de pe Obio.ro.

Marcile de produse bio pentru sportivi recomandate sunt: Obio - pudre proteice, Lifebar - batoane proteice si mixuri de pudre proteice, Purya - shake-uri, mixuri si pudre proteice (o gama variata), Gold Nutrition si Now Foods, specializate in alimente si suplimente naturale pentru sportivi.

Tot in categoria de produse bio pentru sportivi regasim o serie de recipiente pentru prepararea bauturilor proteice, toate din tritan, BPA free.

Produsul a fost adaugat in cos