Produsul a fost adaugat in cos

Periuta de dinti extra-soft Albastra Hydrophil

Cod produs: 4260397790298

Producator: Hydrophil

22.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Periuta de dinti extra-soft Albastra Hydrophil

Periuta de dinti prietenoasa cu mediul si 100% vegana // extra soft

O periuta de dinti perfecta pentru planeta noastra albastra: extra soft in albastru azur, este extrem de blanda atat cu noi cat si cu mediul nostru inconjurator.

Curata perfect si cu multa delicatete cavitatea bucala si este ideala pentru gingiile sensibile. Perii indeparteaza placa bacteriana temeinic si fara niciun compromis.

Zambetul frumos este pastrat iar grija pentru mediu este garantata. Pentru ca periuta de dinti Hydrophil este una sustenabila, consumul de plastic fiind mult redus prin fabricarea ei din bambus 100% biodegradabil si peri din nylon fara BPA*.

Din cauza faptului ca perii se uzeaza in timp, medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti la fiecare 3 luni.

Periuta de dinti vegana

FARA BPA*

Eco-friendly

 

*BPA Free (“Bisphenol A”) inseamna ca produsul pe care apare acest mesaj este fabricat din materiale alternative care nu contin bisfenol in componenta plasticului. Bisfenolul este un compus chimic care imita caracteristicile hormonului numit estrogen si care are efecte nocive asupra sanatatii noastre. Prin uzura, spalari repetate, frecare sau incalzire la temperaturi ridicate, acest compus poate trece din materialele plastice direct in alimentele conservate in acestea. Odata ajuns in organism, bisfenolul poate produce disfunctii hormonale, deviatii comportamentale, hiperactivitate, dificultati de invatare, este asociat cu obezitatea si diabetul, poate determina instalarea prematura a pubertatii, stimuleaza dezvoltarea glandelor mamare, mareste semnificativ dimensiunile prostatei sau afecteaza functionarea sistemului imunitar.

 

Ce inseamna hidrophil?

Cuvantul reprezinta termenul german pentru cuvantul grecesc “hydrophilic” care inseamna: iubitor de apa. Apa, aceasta resursa nepretuita de care avem nevoie cu totii pentru a trai. Pentru ca orice este viu se naste dintr-un strop de apa. Si trebuie sa avem grija de ea si sa evitam cu orice pret poluarea ei.

Intregul proiect HYDROPHIL are la baza ideea de a contribui la folosirea responsabila a apei in mod deliberat. Prin crearea de produse “water neutral”, vegane si fair trade.

De ce “water neutral”, vegan si fair?

“Water neutral” inseamna ca toate produsele sunt fabricate cu multa responsabilitate fata de consumul apei. Se folosesc resurse naturale care nu necesita irigare artificiala, cum ar fi de pilda bambusul. In plus, culorile folosite nu contin uleiuri minerale sau alti aditivi sintetici, astfel incat, atunci cand produsul isi incheie ciclul de folosire, mediul si apa nu vor fi contaminate cu reziduuri toxice.

Niciun produs nu a fost testat pe animale si nu contine ingrediente de origine animala. Si toate produsele sunt fair trade dintr-un motiv foarte simplu, efortul depus in munca merita o rasplata fair, pe masura.

De ce-ai face o periuta de dinti din lemn de bambus?

Atunci cand te preocupa subiectul sustenabilitatii, observi zi de zi cat de multe obiecte care ne inconjoara sunt in fond complet neadaptate unui stil de viata prietenos cu mediul.

Asa te poate surprinde intr-o buna dimineata o idee in timp ce te speli pe dinti. Si asta s-a intamplat la Hydrophil, unde in cele din urma s-a lucrat cu tenacitate, meticulozitate si perseverenta mai bine de un an pana cand a luat nastere prima periuta de dinti din bambus.

Manerul periutelor de dinti este creat din bambus biodegradabil, o resursa naturala care se dezvolta si creste foarte repede. Perii sunt din nylon fara BPA*.

Periutele de dinti Hydrophil sunt disponibile in variantele medium-soft si extra-soft, pentru adulti si pentru copii.

Fiecare periuta este ambalata in cutii de carton reciclabile si biodegradabile.

Iar periutele de dinti pentru copii sunt recomandate incepand cu 3 ani.

Durata lor de viata recomandabila este de maximum 3 luni.

De ce mai putin plastic intr-o simpla periuta de dinti?

Suntem in permanenta inconjurati de plastic, pentru ca este ieftin si poate fi folosit in enorm de multe feluri. Partea trista – plasticul are nevoie de cel putin 500 de ani pentru a se degrada complet. Aproximativ 13.000 de particule de plastic se regasesc in fiecare km patrat de ocean. Se estimeaza spre exemplu ca plasticul reprezinta 75% din deseurile regasite in Marea Nordului.

In concluzie – folosirea plasticului trebuie redusa radical si regandita la modul cel mai serios.

Parerile utilizatorilor
10 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Daniela D.
16 July 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 09 July 2018
Maria B.
10 August 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 01 August 2018
Oana Livia B.
04 September 2018
Rating: 3

a cumparat acest produs în 07 August 2018
Andreea B.
24 September 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 16 September 2018
Lucian B.
19 October 2018
Rating: 5

Am folosit periuta dupa ce am avut o operatie dentara pentru implant. Am simtit perii moi si nu mi-a fost frica sa o folosesc cu grija in jurul operatiei.

a cumparat acest produs în 12 October 2018
Crina S.
12 November 2018
Rating: 3

I-as da 5 ★ doar ca lemnul (de buna calitate de altfel) excede cam mult perii iar acest lucru ingreuneaza lucrurile...

a cumparat acest produs în 17 October 2018
Andreea P.
22 February 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 14 February 2019
Sanders A.
14 April 2019
Rating: 3

a cumparat acest produs în 26 March 2019
Catalina D.
22 July 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 12 July 2019
Andreea S.
16 August 2019
Rating: 4

a cumparat acest produs în 31 July 2019
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos