Produsul a fost adaugat in cos

Mix de faina pentru prajituri FARA GLUTEN, bio, 800gr, Bauck Hof

Cod produs: 4015637824604

Producator: Bauck Hof

28.92 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio, Vegan, Fara gluten, Fara lactoza, Fara zahar adaugat,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Mix de faina pentru prajituri FARA GLUTEN, bio, 800gr, Bauck Hof

 

Ingrediente: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de mei*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, faina integrala de orez*.

*provin din agricultura ecologica.

Amestec de faina fara gluten pentru toate produsele de patiserie mixte, aluaturi de biscuiti si aluaturi fragede.

Acest produs nu contine gluten.

Fiecare lot de produse este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului, imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.

Reteta pentru aluatul de biscuiti:

Ingrediente: 100g mix de faina, 1 lingurita de praf de copt, 100g zahar, 1 varf de cutit de sare, vanilie Bourbon 4 oua.

Preparare: cu ajutorul unui tel, se bate albusul de ou cu sarea, apoi se adauga 1/4 din zahar amestecandu-se in continuare pana se obtine o masa tare. Intr-un al doilea vas se pune galbenusul de ou cu restul de zahar si se amesteca. Se amesteca mixul de faina cu praful de copt si se toarna peste pasta obtinuta din galbenusul de ou. De asemenea, se adauga cu grija si masa obtinuta din albusul de ou amestecandu-se in continuare. Masa astfel obtinuta se toarna pe o hartie de copt care in prealabil an fost asezata intr-o tava si se introduce in cuptorul incalzit la 180*C timp de 10-12 minute.

Informatii nutritionale:

kj 1463

kcal 345

grasimi 0.4g

acizi grasi saturati 0.1g

glucide 81,2g

zaharuri 0.1g

fibre 4.2g

proteine 1.9g

sare 0.01g

 

Poate contine urme de: soia.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu