Fara gluten

Fusilli din linte rosie bio 250g Profusion

16.08 Lei 20.10 Lei
  • - 20%

Guarana pudra ecologica cruda, 60g, RawBoost

25.00 Lei

Kelp pudra ecologica cruda, 250g, Rawboost

31.00 Lei

Fast Recovery, mix de plante, 200gm RawBoost

47.00 Lei

Immune Boost, mix de ciuperci, 100g, Rawboost

47.00 Lei

Pro Veg, mix proteic, 500g, Rawboost

85.00 Lei

Lapte praf de cocos prebiotic, 400g, RawBoost

105.00 Lei

Atunci cand ai intoleranta la gluten, dieta este principala, la fel si atentia acordata ingredientelor de pe un ambalaj sau altul. La noi gasesti o gama variata de produse bio fara gluten, pe care sa le comanzi rapid din fata calculatorului. Consumi cu incredere si te bucuri de gustul mult asteptat, pentru ca sunt produse etichetate gluten free (fara gluten).

    Intoleranta la gluten are ca tratament un regim care trebuie sa includa alimente fara gluten. Astfel, vor fi total eliminate painea, pastele, produsele de patiserie, cerealele, prajiturile, cunoscute pentru continutul lor de gluten. Misiunea ta devine mai usoara cu ajutorul produselor fara gluten, create special pentru persoanele care se confrunta cu aceasta sensibilitate.

    Asigura-te ca ai acasa un raft dedicat produselor bio fara gluten, fie ele gustari pe care sa stii ca te poti baza mereu pentru un aport de energie (batoane, chipsuri, rondele) sau produse alimentare. Prepara-ti rapid un mic dejun delicios (musli fara gluten) sau rasfata-te  cu o portie de paste fara gluten la cina. Magazinul online Obio iti ofera produsele de care ai nevoie pentru a-ti fi foarte usor sa respecti regimul.