Produse Bio fara gluten

Faina de malai Pronta italiana bio 375g Amisa

13.42 Lei

Mix pentru falafel fara gluten bio 160g

14.33 Lei

Mix pentru clatite fara gluten bio 2x180g (total 360g) PROMO

15.20 Lei 21.71 Lei
  • - 30%

Porridge din ovaz bio 325g

16.30 Lei

Porridge din 4 cereale fara gluten bio 300g

21.31 Lei

Faina de hrisca fara gluten bio 400g Amisa

22.53 Lei
1 din 2

Atunci cand ai intoleranta la gluten, dieta este principala, la fel si atentia acordata ingredientelor de pe un ambalaj sau altul. La noi gasesti o gama variata de produse bio fara gluten, pe care sa le comanzi rapid din fata calculatorului. Consumi cu incredere si te bucuri de gustul mult asteptat, pentru ca sunt produse etichetate gluten free (fara gluten).

    Intoleranta la gluten are ca tratament un regim care trebuie sa includa alimente fara gluten. Astfel, vor fi total eliminate painea, pastele, produsele de patiserie, cerealele, prajiturile, cunoscute pentru continutul lor de gluten. Misiunea ta devine mai usoara cu ajutorul produselor fara gluten, create special pentru persoanele care se confrunta cu aceasta sensibilitate.

    Asigura-te ca ai acasa un raft dedicat produselor bio fara gluten, fie ele gustari pe care sa stii ca te poti baza mereu pentru un aport de energie (batoane, chipsuri, rondele) sau produse alimentare. Prepara-ti rapid un mic dejun delicios (musli fara gluten) sau rasfata-te  cu o portie de paste fara gluten la cina. Magazinul online Obio iti ofera produsele de care ai nevoie pentru a-ti fi foarte usor sa respecti regimul.