Produsul a fost adaugat in cos
  • - 10%

SOiL Ulei Blend Masaj Baby, Organic ECOCERT,100ml

5.00 5.00 (1 review)

Cod produs: 6009694870207

Producator: SOiL

63.00 Lei

56.70 Lei

cu TVA inclus
Fara SLS, Fara uleiuri minerale, Fara silicon, Certificat Organic Ecocert, Fara parfumuri artificiale, Fara parabeni, Fara coloranti sintetici,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

SOiL Ulei Blend Masaj Baby, Organic ECOCERT,100ml

 

SOiL Ulei de Masaj Baby Pur Organic ECOCERT 100 ml | Uleiul Armonizării

Ulei de Masaj Pur, Certificat Organic ECOCERT
Blend
100 ml

 

Proprietăți

  • Benefic pentru conectarea cu bebelușul
  • Promovează creșterea armonioasă
  • Relaxează durerea cauzată de colici
  • Nu conține ingrediente petrochimice

 

Ingrediente

Uleiul de Masaj organic Baby conține următoarele ingrediente: ulei de măsline (Olea europaea), ulei de lavandă (Lavandula angustifolia), ulei de mușețel Roman (Anthemis nobilis), vitamina E (acetat de tocoferil).

 

Descriere

Uleiurile de masaj SOiL sunt produse dintr-o singură specie ale fiecărei plante din compoziție și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.

Uleiul de Masaj Baby este un ulei natural, pur și organic, care conține uleiuri de tip bază de înaltă calitate, presate la rece, precum și uleiuri esențiale, obținute prin distilarea cu abur.

Cercetările au arătat că masajul pentru copii promovează creșterea și dezvoltarea la copiii prematuri și are multe beneficii pentru copii și părinți în general. Bucurați-vă de o experiență de conectare cu bebelușul dumneavoastră, utilizând acest ulei de masaj organic și relaxant. Acest amestec delicat de mușețel, lavandă și ulei de măsline va ajuta la menținerea hidratării pielii bebelușului și vă poate ajuta să vă relaxați bebelușul care suferă de colici. Uleiul de Masaj Baby nu conține ingrediente petrochimice / ulei mineral.

SOiL Ulei de Masaj Baby Pur Organic ECOCERT 100 ml este un produs Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

 

Mod de utilizare

ATENȚIE

A nu se administra intern. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Uleiurile de masaj SOiL organice conțin uleiuri de tip bază de înaltă calitate, presate la rece, precum și uleiuri esențiale, obținute prin distilarea cu abur, amestecuri special selectate pentru proprietățile lor terapeutice. Când sunt aplicate pe corp, sinergia uleiurilor esențiale penetrează pielea și ajunge în câteva minute la țesuturile și la sistemele corpului, prin intermediul fluxului sanguin. Uleiurile de plante folosite ca și uleiuri de tip bază în aceste amestecuri sunt menite să hrănească și să prevină deshidratarea pielii, contribuind la menținerea elasticității acesteia.

Uleiurile de masaj SOiL sunt uleiuri naturale care pot fi folosite pentru uz la domiciliu sau în saloanele de înfrumusețare și spa-uri. Uleiul de masaj poate fi, de asemenea, adăugat într-o baie cu apă caldă, pentru o experiență luxoasă și terapeutică. Alternativ, acesta poate fi aplicat direct pe piele pentru a o hidrata, beneficiind în același timp de proprietățile sale aromoterapeutice. Uleiul de masaj se poate utiliza și ca amestec într-un arzător / difuzor de aromoterapie.

 

Certificări

SOiL Ulei de Masaj Baby Pur Organic ECOCERT 100 ml este certificat organic de către ECOCERT.

SOiL Ulei de Masaj Baby Pur Organic ECOCERT 100 ml este certificat organic de BCS, BCS OEKO-GARANTIE GmbH fiind primul organism de certificare german înregistrat în baza Regulamentului Organic al Uniunii Europene (CEE 2092/91).

 

Despre SOiL

SOiL s-a născut dintr-o afacere de familie, într-o fermă pentru cultivarea ecologică a plantelor pentru uleiuri esențiale în Zululand (Africa de Sud). Proprietarii fermei, familia McMurray, cultivă plante aromatice și medicinale și distilează uleiuri esențiale încă din anul 2001. SOiL a fost prima companie din Africa de Sud care a reușit să producă o gamă completă de uleiuri esențiale 100% Certificate Organic. Ferma în care a luat naștere SOiL se numește Groenkop (Dealul Verde) și este amplasată lângă valea Emakhoseni sau „Valea Regilor Zulu”. Ferma este izolată de centrele industriale și ferită de poluare. Pentru confirmarea calității și respectarea standardelor internaționale ale gradului terapeutic ale tuturor uleiurilor esențiale, SOiL folosește gaz cromatografia, analiza chimică cu unul dintre cele mai înalte grade de sensibilitate.

Achiziționând SOiL participați activ la protejarea mediului înconjurător.

Parerile utilizatorilor
1 review

Citeste parerile clientilor nostri
Alina O.
22 iunie 2020
Rating: 5

Cred ca a devenit cel mai bun prieten al meu! Acest ulei il vom avea mereu la îndemână cand vom merge la terapii cu zana, dar si acasa de 3 ori pe zi o masam si dupa numai 3 zile e deja mai relaxata! Recomand cu drag si categoric voi reveni cu o alta coma

a cumparat acest produs în 13 iunie 2020
Adauga un comentariu