Produsul a fost adaugat in cos
  • - 50%

Lotiune de corp cu galbenele bio 200ml

5.00 5.00 (1 review)

Cod produs: 4001638096539

Producator: Weleda

68.40 Lei

34.20 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Lotiune de corp cu galbenele Weleda Baby 200ml 100% natural bio

Laptele de corp cu gălbenele este o loţiune răcoritoare, cu ulei de migdale dulci, pe care o poţi folosi pentru a curăţa şi hrăni pielea bebeluşului, din prima zi de la naştere. 
Cum acţionează: Uleiul de corp cu gălbenele are la bază un amestec din ulei de migdale dulci şi apă pentru a păstra fineţea şi supleţea pielii bebeluşului tău. Apa conţinută de loţiune se evaporă imediat după aplicarea loţiunii, conferind o senzaţie plăcută de răcoare. Adaosul de gălbenele şi ceară de albine dăruiesc laptelui de corp un efect nutritiv şi protector.
Indicat pentru: curăţarea şi hrănirea pielii bebeluşului – din prima zi.

Sfat: Ca o alternativă la şerveţelele umede, adaugă puţin Lapte de corp cu gălbenele pe un material umed sau pe o bucată de vată cu care vei şterge blând zona scutecului. Extractul de gălbenele curăţă pielea foarte delicat, fără a afecta stratul protector al acesteia.

Extract de gălbenele pentru curăţarea pielii; Ulei de migdale pentru protejarea pielii delicate de iritanţii externi, menţinând-o moale; Xantan, un produs obţinut din micro-organisme, fiind un agent de îngroşare natural şi un stabilizator al emulsiei; Ceară de albine saponificată, emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs) obţinut prin tratarea cerii de albine cu leşie şi hidroxid de sodiu; Glicerină, obţinută din uleiuri vegetale, pentru a da produselor consistenţă, luciu şi pentru a regla absorbţia şi secreţia de apă la nivelul pielii; Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocos sau palmier combinate cu glicerină vegetală; acţionează ca şi emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs).Apa acţionează ca un solvent în prepararea extractelor. Alcool din sfeclă de zahăr, ale cărei fructe şi seminţe au rol de solvent în prepararea extractelor şi de conservare a acestora;Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de lavandă, portocal şi muşeţel, pentru parfumarea şi conservarea produselor.

Mod de aplicare: După băiţă, aplică laptele de corp cu gălbenele pe tot corpul, masând uşor. Loţiunea va fi rapid absorbită de pielea bebeluşului.

Parerile utilizatorilor
1 review

Citeste parerile clientilor nostri
Diaconu A.
06 august 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 29 iulie 2018
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos