Produsul a fost adaugat in cos

Crema iritatii scutec cu galbenele bio 75ml

Cod produs: 4001638098311

Producator: Weleda

40.20 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Crema iritatii scutec cu galbenele - Weleda Baby 75ml 100% natural bio

Dacă pielea bebeluşului tău este roşie şi sensibilă şi prezintă răni, Crema de gălbenele pentru zona scutecului o va linişti datorită oxidului de zinc conţinut. Crema pentru zona scutecului adaugă pielii un strat impermeabil pentru a o proteja de umezeală. Rănile din zona scutecului pot provocate şi de apariţia dinţilor. 
Cum acţionează: Lanolina, ceara de albine şi mai ales zincul din Crema de gălbenele pentru zona scutecului formează o barieră naturală protectoare între pielea delicată a bebeluşului şi umezeala din scutec. Imediat după aplicarea cremei, extractele de gălbenele şi muşeţel încep să calmeze zona. Gălbenelele au efect vindecător iar muşeţelul reduce inflamaţiile şi calmează pielea. Rezultatul va fi deja vizibil la următorul schimb de scutec!


Indicată pentru: bebeluşi când au funduleţul roşu, dureros şi sensibil sau dacă au o iritaţie cauzată de apariţia dinţilor.
Sfat: Uneori este dificil de a usca pliurile pielii unui nou născut după baie. Rezultatul sunt anumite porţiuni dureroase. Crema de gălbenele pentru zona scutecului are efect liniştitor şi de curăţare pentru aceste zone.
Produs 100% natural certificat BDIH.

Extract de gălbenele pentru curăţarea şi vindecarea pielii bebeluşului; Extract de muşeţel pentru a catifela şi linişti pielea;Oxid de zinc pentru a proteja pielea sensibilă de umezeală (de ex. de un scaun acid); Ulei de migdale pentru a proteja şi hrăni pielea; Ulei de susan (organic) pentru a proteja şi hrăni pielea; Ceară de albine pentru a proteja pielea delicată a bebeluşului fără a înfunda porii, pentru a da consistenţă produsului şi pentru proprietăţile sale emulsoare (combină elementele de apă şi ulei din produs);Lanolină pentru protejarea intensivă a pielii sensibile; Hectorit pentru proprietăţile sale de curăţare şi degresare şi pentru a da consistenţă produsului; Apa pentru diluare; Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocos sau palmier şi glicerină vegetală; acţionează ca emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs).Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de lavandă, salvie şi ylang-ylang, pentru a parfuma şi conserva produsele.

Mod de aplicare: La schimbatul scutecului poţi curăţa funduleţul bebeluşului cu un prosop sau un material moale în care ai impregnat puţin lapte de corp cu gălbenele. Aplică după aceea din plin Cremă de gălbenele pentru zona scutecului masând să intre în piele pentru a crea un adevărat strat protector între funduleţul iritat şi umezeală. Dacă iritaţia este foarte roşie sau dureroasă, se recomandă să utilizaţi Crema de gălbenele pentru zona scutecului de fiecare dată la schimbatul scutecului.

Parerile utilizatorilor
6 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
clara m.
14 noiembrie 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs în 04 noiembrie 2016
Diana S.
17 noiembrie 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs în 29 august 2016
Paula M.
02 decembrie 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs în 25 noiembrie 2016
Simona B.
19 aprilie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 05 aprilie 2017
Adriana M.
28 aprilie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 20 aprilie 2017
Claudia P.
29 mai 2018
Rating: 4

a cumparat acest produs în 20 mai 2018
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos