Produsul a fost adaugat in cos

Aprotie Organics - Ulei demachiant 150ml

Cod produs: 0000000023207

Producator: Tiens

137.74 Lei

cu TVA inclus
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Aprotie Organics - Ulei demachiant 150ml

Uleiul demachiant curăţă în profunzime şi este absorbit instantaneu de piele, refăcând echilibrul hidric. Elimină eficient toate urmele de machiaj şi impurităţile, lăsând o senzaţie de prospeţime şi catifelare la nivelul pielii. Este recomandat inclusiv tenului sensibil. Make-up artistul Shu Uemura, care punea accentul pe sănătatea pielii clienţilor săi, este cel care a creat formula uleiului demachiant, în 1960.

Produsele din gama Aprotie Organics au la baza formulelor speciale apa de flori de portocal cultivat organic, ca înlocuitor al apei, oferind astfel pielii o infuzie de vitamine şi minerale ideale pentru îngrijirea cosmetică. Îmbunătățesc nivelul de hidratare a pielii, facilitând penetrarea ingredientelor active în profunzime. Datorită puternicelor proprietăți de oxido-reducere, elimină radicalii liberi şi îmbunătăţesc elasticitatea cutanată.

Gama Aprotie Organics include produse cosmetice ce respectă criteriile ecologice ș i de siguranță, pornind de la principiul potrivit căruia respectarea mediului este o condiţie prioritară pentru un stil de viaţă împlinit şi sănătos.

Ingredientele folosite sunt 100% de origine naturală, delicate cu pielea şi obţinute prin ecotehnologii cu impact minim asupra mediului înconjurător. Toate produsele deţin prestigioasele certificate ECOCERT. Fondată în Franţa, în 1991, ECOCERT a devenit cea mai importantă şi extinsă organizaţie internaţională de certificare a produselor organice. Sediul său central se află în Franţa, iar inspecţiile sunt efectuate în peste 80 de ţări.

 

 
 

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos