Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Produse alcalinizante 3 produse

Ordoneaza dupa

Sortează

Produse
Istoricul tau

Produse pentru alcalinizarea organismului

Alcalinizarea organismului este importanta prin prisma faptului ca alimentatia omului modern este cel putin deficitara, alimentele sunt super procesate, culturile sunt stropite cu diverse chimicale care ajung in organismul nostru, nivelul de stres este in crestere, si toate acestea afecteaza nivelul de PH intern al organismului, care optim este putin alcalin.

Pentru a ajuta organismul sa-si recapete si sa mentina un nivel optim de PH, exista o serie de produse pentru alcalinizare.

Multe dintre ele sunt dezvoltate de dr. Robert Young, specialist in alcalinizarea organismului.

Un nivel al PH-ului acid este terenul perfect pentru diverse afectiuni. Virusii, bacteriile nu rezista in mediu alcalin, de aceea o persoana cu un nivel optim al PH-ului va fi mult mai putin predispusa la boli decat o persoana care are un nivel scazut la PH-ului.

Produsele pentru alcalinizarea organismului sunt o metoda la indemana oricui de a echilibra nivelul acido-bazic al organismului.

Apa alcalina este de asemenea esentiala. Exista picaturi alcalinizate care se pun in apa plata, crescand nivelul de PH. De asemenea, pentru producerea usoara a apei alcaline la un pret rezonabil exista si cani filtrante performante, care alcalinizeaza apa si o ionizeaza, conferindu-i valori ale PH-ului de pana la 9.5 si valori ale ORP-ului de pana la -600mV.

Pentru mentinerea sanatatii, pe langa folosirea produselor pentru alcalinizarea organismului, se recomanda consumul mare de legume, verdeturi si fructe. De asemenea, se va reduce nivelul de stres. Stresul este un factor puternic acid, care contribuie semnificativ la scaderea nivelului de PH si implicit duce la imbolnavire.

Va invitam sa rasfoiti aceasta categorie de produse alcalinizante, produse pentru alcalinizarea apei, produse pentru alcalinizarea organismului, si sa alegeti produsele potrivite nevoilor dvs.

Arrow up icon