product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Mix bio pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat PROMO

  • Mix bio pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat PROMO picture - 1
  • Mix bio pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat PROMO picture - 1
  • - 70%
Mix bio pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat PROMO

Cod produs: 4260662270487 - P

Produs de: Glutenfreie Heimat

  • Checkmark icon Certificat Bio  
  • Checkmark icon Vegan  
  • Checkmark icon Fara gluten  
  • Checkmark icon Fara lactoza  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Mix bio pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat PROMO-picture
Mix bio pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat PROMO

45.92 Lei

13.78 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

EXPIRA LA 28.06.2023

Mix bio pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat

 

Mixul cu proteine de canepa de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru a obtine o paine delicioasa si bogata in proteine.

Se folosesc doar ingrediente naturale si fara alergeni.

Painea este usor si rapid de facut: pur si simplu amestecati mixul pentru copt cu apa calduta, modelati aluatu, dupa care il puneti in cuptor la copt.

 

Ingrediente:

*seminte de canepa decojite, *faina de orez integral, *amidon de tapioca *faina de naut, *seminte de floarea soarelui *coji de psyllium, *seminte de chia alba, sare.

*din agricultura ecologica.

 

Valori nutritionale/ 100 g:          

Energie: 2086 KJ/ 501 kcal

Grasimi: 33 g din care saturate 3.4 g

Carbohidrati: 28 g din care zaharuri 2.0 g

Fibre: 8.7 g

Proteine: 19 g

Sare:   2.4 g

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180 de grade (aer circulant). Puneti continutul pungii intr-un vas cu 210 g apa si amestecati cu o spatula pentru a forma un aluat omogen. Modelati aluatul intr-o bila pe care o veti aseza intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt.

Coaceti painea timp de 90 de minute.

Temperatura si timpul de coacere pot varia in functie de cuptor.

 

Produs in Germania.

 

Acest produs face lumea un pic mai buna! Pentru ca Glutenfreie Heimat coopereaza cu organizatia A Little Gesture. Aceasta inseamna ca o parte din fiecare vanzare merge catre asistenta sociala in provincia Gaza din Mozambic si sprijina proiecte acolo in domeniile reducerii saraciei, educatiei si sanatatii.

 

0.00
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon